El Reial Madrid aconsegueix la victòria més necessitada de totes al Clàssic contra el Barça. Els merengues van acabar millor el partit disputat a Montjuïc i han de seguir en aquesta línia per marxar de la resta de rivals en la lluita per la Lliga. I Carlo Ancelotti, conscient de les possibilitats del seu equip, va fer un extra que fer reaccionar els seus jugadors a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Carlo Ancelotti, clau per al Reial Madrid al Clàssic

En aquest passat Clàssic disputat a Monjuïc hi van haver diversos noms propis: Ilkay Gündogan, Jude Bellingham, els Rolling Stones... i l'entrenador Carlo Ancelotti. Es va veure el tècnic molt actiu des de la banda i també actuant de la millor manera possible per resoldre els problemes del seu equip.

Mostra d'això va ser la gran reacció que el Reial Madrid va tenir després del descans. I Ancelotti va ser protagonista pel que els va dir. Segurament amb algun cop i algun crit de més que va fer reaccionar el seu equip. Ancelotti els va demanar més energia i més motivació per guanyar el Clàssic. I que si perdien però s'ho havien deixat tot, aleshores no tenien res a recriminar-los. I així ho va explicar el mateix Ancelotti en la roda de premsa posterior al partit. Els seus jugadors estaven d'acord amb ell i per això van acabar guanyant el partit.

Carlo Ancelotti mostra la seva classe

Però és que Ancelotti va mostrar la seva millor versió tant dins del vestidor com fora d'ell. Sempre explicant com millorar sobre la gespa, constructiu i portant el seu equip cap al camí adequat. L'entrenador italià va saber gestionar el joc i també els canvis. I els va aplicar en el millor moment.

I en un d'ells, just abans del final del partit i amb l'1-2 al marcador, va ser treure del camp Vinícius Júnior i donar entrada a Lucas Vázquez. El futbolista brasiler, provocador com sempre, encarant-se amb els jugadors del Barça, amb els àrbitres i amb l'afició rival, va tenir l'atenció d'Ancelotti. Just quan Vinícius li estava recriminant alguna acció a l'àrbitre assistent, Ancelotti va fer de pare i se'l va endur perquè no l'expulsessin.

Quan tens jugadors conflictius i molt incendiaris, el millor és tenir algú totalment contraposat. I Carlo Ancelotti és aquest entrenador amb classe, calmat i molt intel·ligent. Ningú com el tècnic italià per donar un punt de pausa i educar els seus jugadors, que en certs moments no semblen tenir el cap a on toca.