En els darrers anys, Florentino Pérez ha estat tractant de renovar la plantilla del Reial Madrid per tal de rejovenir-la. Primer van ser noms com els de Fede Valverde o Eduardo Camavinga els qui, amb els anys, es pretenia que es convertissin en titulars en els llocs de Toni Kroos i Carlos Casemiro. De fet, a Aurélien Tchouaméni se'l va fitxar per convertir-lo en el relleu generacional del brasiler, però el Manchester United va presentar una oferta irrebutjable pel seu fitxatge i Florentino va acceptar-la sense dubtar-ho.

Tchouaméni encara no estava preparat per assumir la titularitat a l'eix de la medul·lar merengue, però els Fede Valverde i Eduardo Camavinga que ja feia temps que estaven sota la disciplina blanca sí que van assolir el nivell per ser-ho i, en aquest cas, és el francès qui està sent el '5' inicial. I si un dia va ser Casemiro, a qui sembla haver-li arribat l'hora de cara a aquest estiu de 2024 és a Luka Modric, futbolista que acaba contracte a finals de la present temporada i que tot apunta que s'acomiadarà del Reial Madrid després de 12 temporades.

Real Madrid Union Berlin Modric EFE
Luka Modric, durant el partit entre el Reial Madrid i l'Union Berlin / Foto: EFE

Luka Modrić per a l'eternitat

El '10' merengue ve sent titular a l'interior dret del Reial Madrid pràcticament des de la seva arribada al club, però avui, ja amb 38 anys, s'enfronta al seu últim contracte de la mà de Florentino Pérez. Així ho asseguren des de Relevo, mitjà que revela que Ancelotti hauria ofert a Modric ser membre del seu staff tècnic de cara a la pròxima temporada.

D'aquesta manera, el tècnic italià estaria reconeixent-li al futbolista croat que "no té el nivell per a continuar", o així assegura l'esmentada font que hauria interpretat la proposta del seu entrenador Modric. I és que, tot i fregar ja la quarantena, el mag de Zadar no tindria previst penjar les botes ja, sinó que estaria pendent de continuar la seva carrera a un nivell d'exigència menor, però en cap dels casos asseient-se a una banqueta com a entrenador o ajudant d'entrenador.

Modric, l'Aràbia o Miami

I tal com va transcendir durant el darrer període de fitxatges estival, Modric té entre el seu ventall de possibilitats, sobretot, l'Aràbia Saudita Miami. A la Premier League saudita era l'Al-Hilal qui volia fer-se amb els seus serveis, mentre que a la MLS era, no cal dir-ho, l'Inter Miami.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!