Per a Neymar Júnior, el seu futur no ofereix dubtes. Per molt que es continua parlant sobre la possibilitat que abandoni el Paris Saint-Germain, i malgrat un nou ridícul en la Champions League, té clar on desitja passar els últims anys de la seva carrera professional, i és a la capital de França. No li importen les crítiques que rep gairebé diàriament, ni l'enorme descontentament que l'afició i que la directiva tinguin amb ell. Desitja quedar-se.

Encara que ja no és l'estrella de l'equip, i Kylian Mbappé i Leo Messi són molt més importants, l'astre brasiler es troba còmode en el Parc dels Prínceps. Té molts amics al vestidor, i sap que a cap altre equip no podria percebre l'elevat salari que cobra actualment, que arriba als 30 milions d'euros nets per campanya. A més, té molta llibertat i no li controlen les seves escapades nocturnes ni la seva vida lluny dels terrenys de joc.

No oculta que en el passat va arribar a plantejar-se molt seriosament la idea d'abandonar la Ligue1, i fins i tot es va declarar en rebel·lia per tractar de tornar al Barça, però ja no recorda això. Ha passat molt temps, i no ha rebut la trucada de cap equip que l'hagi portat a plantejar-se les coses. Reial Madrid, Bayern de Munic, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United... tots els conjunts que en el seu moment tenien interès per l'ex del Sants s'han oblidat d'ell.

De manera que 'Ney' no li queda de cap altre remei que romandre en el PSG, i així li ho ha comunicat a Nasser Al-Khelaïfi. Independentment del que passi en els propers mesos, es diu que Luis Campos i Christophe Galtier poden ser destituïts, i que Zinedine Zidane podria convertir-se en el nou entrenador, l'atacant de 31 anys no es mourà. No té cap obligació de fer-ho, en tenir un document de treball vàlid fins al llunyà 2025.

Nasser Al Khelaïfi apludiendo / Foto: @PSG espanol
Nasser Al Khelaïfi/ Foto: @PSG espanol

I quan expiri aquest vincle, els plans del futbolista no passen per tornar al seu país natal, o viure una aventura exòtica en una lliga poc coneguda, sinó penjar les botes i retirar-se del futbol professional.

Neymar es descarta per al Mundial de 2026

L'únic motiu pel qual Neymar podria intentar allargar més la seva trajectòria és per arribar al Mundial de 2026, que seria l'última oportunitat que tindria per aixecar una Copa del Món. Tanmateix, és una opció que va descartar després de l'eliminació de la selecció 'canarinha' a Qatar.

Va assegurar que no tenia possibilitats de disputar un altre campionat mundial, així que és una cosa que no li preocupa en absolut.