Adidas continua pressionant el Reial Madrid perquè faci un fitxatge galàctic aquest estiu, que aconsegueixi disparar les vendes de samarretes. Per a això, estaven convençuts que aterraria Kylian Mbappé, que encaixava perfectament en aquest perfil, però finalment es van emportar una decepció quan va anunciar la seva renovació amb el Paris Saint-Germain. Confiaven que Florentino Pérez pogués trobar una alternativa al francès... però lamentablement no ha arribat ningú.

I el president ha comunicat que no té intenció en firmar a una altra estrella mundial. Es dona per satisfet amb les arribades de Antonio Rüdiger i d'Aurelien Tchouameni, malgrat que clarament no són comparables amb el campió del Mundial de Rússia. Això és el que ha portat a la multinacional alemanya a recomanar en el Santiago Bernabéu que estudiïn amb deteniment la possible tornada de Cristiano Ronaldo, que acabaria amb aquest problema.

Cristiano Ronaldo Manchester United aplaudint Europa Press
Cristiano Ronaldo/ Europa Press

La seva incorporació serviria per dotar de més opcions en l'atac a Carlo Ancelotti, que no té prou efectius en aquesta posició, i de passada tindrien a la plantilla a un futbolista que pot assegurar una quantitat d'ingressos increïble en concepte de màrqueting. També seria un motiu de celebració per a l'afició veure com el màxim golejador de la història del quadre blanc torna a casa, després de quatre anys de la seva sortida a la Juventus de Torí.

A més, el seu cost no seria per a res elevat, ja que únicament serien necessaris uns 20 milions d'euros perquè el Manchester United li obri les portes. L'únic que seria car és pagar el sou que demanaria l'astre portuguès, encara que estaria disposat a fer un esforç per poder tornar al Madrid, ja que troba molt a faltar la seva vida a la capital d'Espanya. Tot són punts a favor... però això no ha estat suficient perquè 'Carletto' canviï d'idea.

Perquè continua estant convençut que el millor per a la institució és oblidar-se de CR7, que és una etapa conclosa, i pensar en el futur.

Acabarà Ronaldo en l'Atlètic de Madrid?

Amb el Madrid descartat, les úniques opcions perquè Ronaldo aconsegueixi tornar a La Liga Santander passen perquè acabi aterrant en l'Atlètic de Madrid. Ara mateix, és l'única possibilitat real que té l'ex del Sporting de Portugal, que està desesperat per abandonar Old Trafford.

Diego Simeone roda de premsa Europa Press
Diego Simeone/ Europa Press

Diego Pablo Simeone estaria encantat amb poder dirigir Cristiano, tanmateix, l'afició no el veu igual, i no volen saber absolutament res d'un dels seus grans enemics.

Demanen que renunciïn a la seva contractació com més aviat millor.