El bon ambient al vestuari sempre és una cosa essencial en qualsevol club per poder tenir èxit, i és un aspecte al qual Carlo Ancelotti dona molta importància. Així ho ha demostrat a tots els equips que hi ha estat, on els seus jugadors sempre han destacat el treball que realitza el tècnic italià i la resta del seu 'staff' en aconseguir que tots els jugadors estiguin feliços, motivats i implicats. I en el Reial Madrid sempre li ha funcionat.

Però ara aquest benestar pot veure's amenaçat per culpa de Antonio Rüdiger. O més ben dit, per culpa d'un futbolista que no ha rebut bé al ja exdefensor del Chelsea, a causa que està realment preocupat pel rol que pot passar a tenir després de l'arribada d'internacional alemany, que tret de sorpresa majúscula serà titular indiscutible. Per a això l'han portat, i s'espera que aporti solidesa i experiència a la rereguarda.

Al principi, es convertirà en el company d'Eder Militao en l'eix de la defensa, i el sacrificat no serà David Alaba, que passarà a ocupar el lloc de lateral esquerre, on va començar la seva carrera. Ara mateix, tot fa indicar que serà Ferland Mendy qui hagi de cedir la titularitat, i qui passarà a ser un habitual a la banqueta del Santiago Bernabéu. I sent realistes, sembla complicat que aconsegueixi recuperar el seu espai a l'onze inicial.

El seu descontentament, per tant, és més que evident. Creu que no s'està sent just amb ell, i que han infravalorat molt el seu treball i el seu rendiment. Perquè sempre ha estat molt regular, més enllà d'alguna mala actuació, doncs ningú no és perfecte. Però el que ha provocat que 'Carletto' es cansi de l'internacional francès són les constants lesions que va patir la passada campanya, i que van provocar que s'hagués de perdre molts xocs importants.

Ferland Mendy Reial Madrid / Foto: EFE
Ferland Mendy/ Foto: EFE

A més, Ancelotti opina que té moltes carències a l'hora d'incorporar-se a l'atac, i que està lluny de poder ser considerat com un dels millors jugadors del planeta en aquesta demarcació.

Mendy paga el seu enuig amb Rüdiger

Mendy, lluny de voler revertir la situació amb feina, esforç i sacrifici, sembla que ha preferit pagar els plats trencats amb Rüdiger. I molts mitjans assenyalen que ni tan sols el dirigeix la paraula, ni li n'ha donat una de bona rebuda al central de 29 anys. A Florentino Pérez segur que això no li ha agradat gens.

I afirmen que no és l'únic escàndol que hi ha ara mateix a la plantilla del Madrid, ja que estaria succeint exactament el mateix amb Aurelien Tchouameni, l'altre fitxatge que han realitzat, i amb Casemiro.