Continuen arribant les males notícies per a la Reial Societat, que cada dia rep pitjors novetats. Perquè són diversos els conjunts que amenacen l'estabilitat del projecte d'Imanol Alguacil, a causa que tenen un fort interès a incorporar a algunes de les principals estrelles que es troben a les seves ordres. I els dos jugadors que més rumors han protagonitzat recentment han estat, sense cap tipus de dubte, Martín Zubimendi i Takefusa Kubo.

Ambdós són a l'agenda d'entitats top, i tenen una clàusula de rescissió molt assumible, de 60 milions d'euros cada un. Però no són els únics que sonen amb força per abandonar Donosti, a causa que Mikel Merino no acaba de tancar la seva renovació, i ha estat col·locat en l'etern rival, el Athletic Club de Bilbao. Tanmateix, el protagonista d'avui és Robin Le Normand, que s'ha consolidat com el líder de la defensa.

Le Normand en una acció amb la Reial Societat / Foto: Europa Press
Robin Le Normand/ Foto: Europa Press

Ja fa diverses campanyes que és un pilar indiscutible al primer equip dels 'txuri urdin', després de passar pel filial. Les actuacions que ha realitzat li han permès ser considerat com un dels millors centrals de tot La Liga EA Sports, i també li han servit per rebre la trucada de Luis de la Fuente. S'ha convertit en un fix en la selecció espanyola absoluta, després de decantar-se per representar 'La Roja', i no el seu país de naixement, França.

Té la seva plaça assegurada a la pròxima Eurocopa, tret que es lesioni, i pot tenir un estiu molt mogut. Perquè ja hi ha dos conjunts que s'han interessat en la seva arribada, i estan disposats a treure'l d'Anoeta. Es tracta del Liverpool i del Manchester United, que l'han col·locat a l'agenda de prioritats, ja que ambdós comparteixen la necessitat de reforçar l'eix de la rereguarda. Una cosa que ha provocat que pensin en el crac de 26 anys.

Robin Le Normand

Le Normand tindrà on elegir, i té l'oportunitat de continuar defensant els colors del club que s'ho ha donat tot, i gràcies al qual ha pogut consolidar-se en l'elit, o marxar a provar sort a la Premier League.

El preu de Le Normand seria més reduït que el de Kubo i Zubimendi

Si Kubo i Zubimendi són considerats dues gangues, Le Normand ho és encara més, ja que la seva clàusula de rescissió és sensiblement inferior a la dels seus dos companys. En aquest cas, 50 'quilos' serien suficients per poder treure'l de la Reial Societat.

Però Jürgen Klopp i Erik ten Hag també tindran competència d'algunes institucions de la Saudi Pro League, que han pensat en l'ex del Stade Brest.