Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), va assegurar-li a Sergio Ramos que, algun dia, tornaria a vestir la samarreta de la Roja. El central de Camas, des de la seva fosca primera temporada al Paris Saint-Germain en què pràcticament no va jugar per culpa de les nombroses lesions que va patir, ha desaparegut del panorama internacional.

Luis de la Fuente, fa uns mesos, semblava descartar el seu possible retorn a una llista de convocatòria de la selecció espanyola, però sembla que les postures són molt més properes en l'actualitat i no es descarta que Ramos torni a jugar amb Espanya. De fet, OK diario assegura que ja hi ha una reunió tancada entre Sergio Ramos i De la Fuente per tal de parlar sobre la seva situació i les seves possibilitats de tornar a formar part de l'expedició espanyola.

Sergio Ramos / Foto: Europa Press
Sergio Ramos, durant un partit amb la samarreta del Sevilla / Foto: Europa Press

Sergio Ramos torna a ser un nom a tenir en compte

Tot i que durant el seu segon i últim any a França fos titular, les lesions el respectessin i les seves prestacions fossin satisfactòries, Ramos semblava destinat a no tornar mai amb la selecció espanyola. No obstant això, l'esmentada font afirma que hi ha moltes possibilitats que el central andalús entri en la pròxima convocatòria de De la Fuente, després de compartir opinions en la reunió en qüestió que hi ha programada.

A més a més, cal tenir en compte que la seva tornada a la lliga espanyola l'ha ajudat molt. Des que vesteix la samarreta del Sevilla, els informes del seleccionador són encara més bons i, a banda que el té més a prop, Ramos ha recuperat la figura de líder carismàtic redebutant amb la samarreta del Sevilla.

A la selecció li pot venir molt bé aquest perfil de capità de nou, després que, en pocs mesos, pilars del vestidor com Sergio Busquets i Jordi Alba hagin decidit fer un pas al costat també a nivell internacional. D'afegida, cal dir que, com al PSG durant l'any passat, Sergio Ramos està rendint a un molt bon nivell i, sense anar més lluny, ve de mostrar la versió que sempre s'ha reconegut d'ell en un tensíssim partit davant els seus excompanys del Reial Madrid que va concloure amb un resultat d'1-1.

Sergio Ramos Sevilla Vinícius empujón / Foto: Europa Press
Sergio Ramos, empenyent-se amb Vinicius durant el Sevilla - Reial Madrid / Foto: Europa Press

La parella de centrals de la Roja sembla haver-se consagrat

Mentrestant, a la selecció espanyola, Robin Le Normand i Aymeric Laporte semblen haver-se consagrat a l'eix de la defensa. Ambdós futbolistes són els primers que arriben a encadenar 5 partits seguits a l'eix defensiu des que la parella titular era Sergio Ramos i Piqué. L'època de transició a la rereguarda, almenys de moment, semblava haver arribat a la seva fi, però aviat podria tornar a canviar amb el retorn de Sergio Ramos.