Al Barça s'han oblidat per complet d'Arnau Comas, que acaba contracte al juny, i que no té cap proposta de renovació. Malgrat ser considerat com a peça clau en el filial, i un dels defenses amb més projecció que han sortit de La Masía als últims anys, se'n pot anar gratis. Una cosa que Joan Laporta pretén evitar, i ja està en converses per aconseguir que prolongui el seu vincle. Però pot ser massa tard.

El central de 21 anys està molt descontent amb la seva situació actual, i ha pensat molt seriosament en fer les maletes. Té ofertes interessants, i molt superiors a la que li ofereixen al Camp Nou. Per exemple, una del Chelsea, i una altra de l'Everton, que volen portar-se'l, perquè reforci el seu equip sub 23. Es pot recordar que, a partir de gener, podria negociar lliurement amb altres equips. Tan sols necessita esperar mes.

Arnau Comas

Arnau Comas/ FC Barcelona

Amb Ronald Koeman ja va entrenar en més d'una ocasió amb el primer equip, i molts esperaven que fes el seu debut, però, de manera inexplicable, el neerlandès va preferir a Oscar Mingueza, per molt que Javier García Pimienta assenyalés a l'ex de l'Olot com una opció més interessant. I amb Xavi Hernández, sembla que també tindrà molt complicat fer el salt, i estrenar-se a l'elit.

Mika Mármol, el seu company al Barça B, té més possibilitats, i també s'ha parlat més de l'opció d'ascendir Diego Almeida o Chadi Riad, que juguen al Juvenil A. Aquestes notícies no han passat desapercebudes per a Comas, que ja ha comunicat al seu agent que comenci a buscar-li una nova destinació. El seu somni és triomfar al Camp Nou, però ha assumit que això no serà possible.

Laporta intentarà retenir-lo, però Arnau ja l'ha fet saber que la decisió està presa.

Roman Abramovich vol portar-se a una altra promesa del Barça

Comes té pretendents a Alemanya i a Itàlia, però tots els camins el porten a Anglaterra. En concret, a Londres, on el Chelsea sembla estar molt interessat en aconseguir els seus serveis. Fa un parell d'anys, ja 'van robar' al Barça, i es van fer amb un altre defensor amb gran potencial, Xavier Mbuyamba, que encara segueix al conjunt 'blue'.

El gironí, que és el capità del filial, entén que té més possibilitats de fer el salt al primer equip a Stamford Bridge, i també veu un projecte més estable allà. Òbviament, la proposta econòmica també és incomparable, i els blaugrana no poden competir contra el sou que li ofereix Roman Abramovich.

Considerat per molts com 'el nou Gerard Piqué', Comas s'anirà al terme del present curs.