Diego Carlos Santos, central titular del Sevilla, està a punt de fitxar pel Newcastle de Mohamed bin Salmán. El defensa brasiler, que al març complirà 29 anys, va estar l'estiu passat en el punt de mira del Barça, però el Sevilla es va negar a traspassar-lo per una quantitat inferior als 50 milions d'euros.

Ara, el Newcastle ha decidit posar a sobre de la taula aquesta quantitat, a la qual cosa ha afegit una suculenta fitxa per a Diego Carlos, que li ha demanat a Monchi que el deixi sortir ja. L'objectiu del Sevilla era aguantar-ho fins al final de la temporada, però al final tot apunta que el traspàs es durà a terme ara, ja que el Newcastle descartarà el fitxatge per a l'estiu, per la qual cosa el Sevilla tindria tots els números de no aconseguir ingressar els 50 milions.

diego carlos sevilla europa press

Diego Carlos, central brasiler del Sevilla / Europa Press

A Anglaterra ho donen per fet

Mentre el Newcastle ha filtrat a Anglaterra que el fitxatge està a punt de tancar-se, a Sevilla neguen haver rebut cap oferta formal de 50 milions d'euros. Diego Carlos, per la seva part, ja ha comunicat al club andalús que vol marxar a la Premier League.

El gran problema per al Sevilla, que a l'estiu va desestimar 80 milions del Chelsea per Jules Koundé, és que a l'última Junta d'Accionistes el club va presentar un dèficit de 41 milions d'euros, a la qual cosa se li ha unit el contratemps que suposa per als comptes l'eliminació a la Fase de Grups de la Champions. Al Sevilla, doncs, no li queda més remei que acceptar ofertes i la venda de Diego Carlos seria una gran solució.

Monchi celebra sevilla Europa Press

Monchi, director esportiu del Sevilla / Europa Press

Un jugador d'explosió tardana

Diego Carlos és un futbolista que va tardar a explotar. Després de no tenir continuïtat al Brasil, va arribar a Europa a través del Porto, encara que mai no va arribar a debutar amb el primer equip. El club portuguès el va cedir a l'Estoril, on va començar a demostrar la seva qualitat a l'eix defensiu, fins que el Nantes francès va decidir pagar per ell 1,3 milions d'euros. I a la Ligue 1 sí que es va començar a veure una versió de Diego Carlos més semblant a l'actual, el d'un central sobri i expeditiu capaç de liderar la defensa.

Després de tres temporades de constant progressió a França, el Sevilla va decidir posar 15 milions a sobre de la taula per fitxar-lo. I Diego Carlos va passar a formar una esplèndida dupla al costat de Koundé, fins a provocar que ambdós jugadors entressin a l'agenda de molts clubs de l'elit. L'estiu passat, el Barça va intentar fitxar Diego Carlos, sense sort. Ara, el Newcastle està a un pas d'aconseguir-ho. El Sevilla, una altra vegada, haurà fet un negoci rodó.

 

Imatge principal: Mohamed bin Salmán, propietari del Newcastle / Europa Press