Comença a sortir a la llum el full de ruta del Reial Madrid de cara a aquest estiu. Fins a la data, se sabia que Jude Bellingham era l'arribada que es planejava a les oficines del Santiago Bernabéu. El migcampista anglès és un dels talents generacionals que més despunten en el panorama europeu i, segons les publicacions, Florentino Pérez ja estaria apartant 120 milions d'euros per tal d'abordar el seu fitxatge. 

No obstant això, i segons informa el portal web donbalon.com, l'entitat merengue no descarta més arribades i, en cas de tornar a exercitar el múscul econòmic, Florentino voldria que el pròxim fitxatge fos el d'Alphonso Davies. El lateral del Bayern de Munic és considerat un dels millors (si no el millor) laterals esquerres del món i, a la recerca de confeccionar un equip de galàctics, el president merengue vol que el canadenc sigui el seu nou actiu. 

Alphonso Davies gavi bayern bfc barcelona champions @fcbayern
Alphonso Davies, pressionat per Gavi durant un partit entre el Bayern de Munic i el Barça / Foto: @fcbayern

El Reial Madrid proposaria Ferland Mendy per abaratir el fitxatge 

El diari As ja va destacar que el Reial Madrid li seguia els passos, però a banda d'aquesta informació, l'esmentada font afegeix que el club blanc estaria interessat en abordar el seu fitxatge mitjançant una moneda de canvi. Aquesta seria Ferland Mendy, que a banda d'alliberar la demarcació del lateral esquerre titular, serviria per abaratir un fitxatge que As va taxar en aproximadament 70 milions d'euros.

Aquesta seria la quantitat que el Bayern demanaria de cara a l'estiu vinent, ja que Davies, amb contracte a l'Allianz Arena fins a l'estiu de 2025, tindria aleshores dues temporades de vinculació restants. No obstant això, si es tractés d'abordar el seu fitxatge a dia d'avui, fàcilment aquest s'enfilaria als 100 milions, o inclús més.

Ferland Mendy Real Madrid / Foto: EFE
Ferland Mendy, durant un partit de pretemporada amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Un intercanvi que al Reial Madrid es precep com perfecte

Alphonso Davies s'ha llaurat el caixet que té avui, però amb només 22 anys, es desconeix el seu sostre. Del qui no s'opina el mateix a Chamartín és de Mendy, que després de sortir de l'Olympique de Lió com una autèntica estrella, la seva progressió s'ha estancat a base de lesions i d'actuacions que posen en dubte els 48 milions que li va costar al Reial Madrid.

Ara, i amb una reputació en seriós dubte al conjunt merengue, es percep com un intercanvi perfecte si s'inclou a l'operació per fitxar Davis. Sigui com sigui, el qui no deixa de ser la prioritat de cara a aquest estiu és Bellingham. El Borussia Dortmund no el podrà mantenir una altra temporada i és el Reial Madrid el millor col·locat per a reclutar-lo. Amb tot, el jugador té altres poderosos pretendents.