Només hi ha una cosa clara en el 'cas' Kylian Mbappé, que no seguirà en el Paris Saint-Germain, la resta, coneixent el caràcter del jugador i de la seva mare, la que li porta els comptes, tot un misteri. El de Bondy és el gran anhel de Florentino Pérez per al seu Reial Madrid, que amb la seva arribada permetria l'aterratge d'un nou galàctic, i la formació d'una plantilla realment terrible. Tots els camins apuntaven que el binomi Mbappé - Reial Madrid es formalitzaria aquest estiu, però de nou hi ha hagut un gir de guió.

Com no és estrany, i malgrat que els del Santiago Bernabéu tinguin totes les paperetes per aconseguir el seu fitxatge, són molts els equips interessats en un dels millors atacants del món. A més d'això, el parisenc ho farà en condició d'agent lliure, per la qual cosa un fitxatge 'a cost zero' d'aquestes característiques, és un win to win de manual. Ara, a la cursa per la seva arribada, s'ha afegit el Manchester City de Pep Guardiola, amb el qual dos representants del futbolista ja estan negociant, una operació que tornaria a decebre en el Reial Madrid.

Pep Guardiola i Carlo Ancelotti se saluden en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press
Pep Guardiola i Carlo Ancelotti se saluden en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press

Emissaris de Mbappé es reuneixen amb el Manchester City

És el mateix entorn de Mbappé qui, en la seva incessant recerca per treure'n profit, alimenta els rumors sobre continus moviments. Una situació orquestrada per Fayza Lamari, mare del futbolista i que exerceix com a representant oficial de l'atacant de Bondy. No obstant això, en les últimes hores, circula una teoria, executada pels més propers del jugador, que afirma que a més de la mare de Kylian, existeixen altres persones molt pròximes a Mbappé que exerceixen de representants no oficials, però acreditats.

Així doncs, dos d'aquests representants no oficials, han viatjat cap a Manchester per negociar amb el conjunt skyblue i temptejar el terreny. Un moviment, d'altra banda, que no obeeix més que a exercir pressió sobre Florentino Pérez i el Reial Madrid, perquè pugi la seva oferta i li ofereixin més diners el futbolista, com si tingués poc... Si bé és cert que hi ha calma en les altes esferes madridistes, el cert és que l'historial de Mbappé amb el club, fa que en el Santiago Bernabéu no les tinguin totes amb si.

L'entorn de Mbappé tempteja el terreny

Pep Guardiola ja ha dit en més d'una ocasió que estaria encantat de comptar amb el de Bondy, una estrella més per al firmament que té muntat en l'Etihad. No obstant això, també va assegurar que Mbappé aniria al Reial Madrid, i és que tot fa indicar que així serà. No es pot donar res per descomptat fins que no hi hagi un anunci oficial, però des de Chamartín fa anys que preparen aquest moviment. Hi ha diners a les arques per efectuar aquest fitxatge i algun més, però també tenen clar que no cometran cap bogeria, hi ha més opcions.

Sigui com fos, un altre dels 'representants', de l'atacant francès, va ser a la llotja en l'enfrontament de Champions League entre el Reial Madrid i el Leipzig. En aquest cas, es tracta d'un amic personal de Mbappé, i una persona que coneix molt bé Aurélien Tchouaméni que, al seu torn, manté una gran relació amb el de Bondy. Els rumors van augmentar quan el pivot francès va publicar a la xarxa social X, dues icones de dos paquets de crispetes, en conèixer-se la decisió de Mbappé d'abandonar el PSG.