El Barça ha certificat la seva classificació per als vuitens de final de la Champions League després d'empatar contra l'Inter al Giuseppe Meazza (1-1). L'equip d'Ernesto Valverde ha fet un gran partit i ha neutralitzat l'atac del conjunt de Milà, però un gol  d'Icardi quan només quedaven tres minuts de partit ha certificat l'empat.

Luis Suárez ha disposat de moltes ocasions però no ha pogut trencar la seva mala ratxa lluny del Camp Nou. Arthur, Busquets i Rakitic han completat un partit esplèndid i Malcom s'ha redimit anotant una diana tres minuts després d'entrar al terreny de joc.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2018 2019 Marc-André Ter Stegen
Atent
No ha pogut evitar que Icardi el batés per sota les cames en la primera rematada entre els tres pals de l'Inter. La resta de partit ha estat impecable i no ha hagut d'intervenir amb determinació en cap jugada. Amb els peus, com sempre, ha estat excel·lent.
1x1 Sergi Roberto 2018 2019 Sergi Roberto
Corrent
Una vegada més ha fet un partit ordinari. Ha estat correcte en atac però ha aparegut menys de l'habitual. En defensa ha estat un pèl tou i, tot i que no ha estat culpa seva, en el gol de l'Inter no ha aconseguit interposar-se en la trajectòria d'Icardi
1x1 Gerard Piqué 2018 2019 Gerard Piqué
Concentrat
El millor Piqué ja torna a ser aquí. Ha controlat l'àrea blaugrana i ha impedit que Icardi ocasionés perill. No ha concedit cap oportunitat, però ha lamentat més que ningú que l'única ocasió del conjunt italià acabés dins de la porteria de Ter Stegen.
1x1 Clément Lenglet 2018 2019 Clément Lenglet
Ferm
Un altre bon partit del central francès. El millor que es pot dir d'ell és que sembla que porti molts anys jugant al Barça, cosa que no és gens senzill. Elegant i contundent, ha tornat ha mostrar la seva millor cara.
1x1 Jordi Alba 2018 2019 Jordi Alba
Fi
Està en un estat de forma espectacular i contra l'Inter ho ha tornat a demostrar. Sempre ha sigut molt potent, però ara ha afegit finor i pausa als seus registres. En els últims minuts ha patit algun tipus de molèstia muscular i no ha pogut castigar la banda dreta dels italians.
1x1 Sergio Busquets 2018 2019 Sergio Busquets
Metrònom
Impecable temporitzant, impecable en la passada i impecable en tasques defensives. Quan el de Badia està bé i l'equip acompanya és el millor mig centre del món. Ha estat l'amo i senyor del centre del camp i només ha patit una mica en els darrers minuts, quan el partit s'ha trencat.
1x1 Ivan Rakitic 2018 2019 Ivan Rakitic
Peix
En aquest tipus de partits se sent com un peix dins de l'aigua. Que hi hagi un pèl de guerra l'afavoreix, i contra l'Inter ha pogut mostrar les seves millors característiques: arribada, pulmons, i caràcter.
1x1 Arthur Melo 2018 2019 Arthur Melo
Brúixola
Indiscutible més que mai al centre del camp. No hi ha cap escenari que l'intimidi i al Giuseppe Meazza ha tornat a ser una brúixola sobre la qual el Barça ha pivotat. Li passen totes les pilotes i ho assumeix amb personalitat. Ha de millorar la seva condició física perquè en els darrers minuts sempre es fon.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Intrèpid
Té qualitat, velocitat i personalitat. Ara bé, juga aïllat del joc i això el penalitza. A diferència d'altres dies, contra l'Inter se l'ha vist concentrat, però el seu problema va més enllà de l'aspecte mental. Li falta comprensió del joc per poder-se integrar a l'equip.
1x1 Luis Suárez 2018 2019 Luis Suárez
Frustrat
Ha realitzat accions que l'aficionat culer feia temps que no veia: esforços llargs, precisió en el primer toc, desmarcades a l'espai... Per contra, ha disposat de moltes ocasions per perforar la porteria de Handanovic i trencar la seva mala ratxa lluny del Camp Nou, però el porter eslovè li ha guanyat la partida.
1x1 Coutinho 2018 2019 Philippe Coutinho
Coratjós
Hi ha posat cor i entrega, però li ha faltat precisió. S'ha ofert i ha assumit la responsabilitat golejadora, però tots els xuts que ha provat els ha aturat Handanovic. Ha tornat a regalar detalls de qualitat i la seva presència a l'onze és més que indiscutible.
1x1 Arturo Vidal 2018 2019 Arturo Vidal
Intranscendent
El canvi clàssic en què substitueix Arthur se sol traduir en esforç i personalitat, però en aquest cas no ha aportar res de nou. Probablement si el brasiler tingués més resistència física ell no jugaria tants minuts.
1x1 Malcom Silva 2018 2019 Malcom Silva
Alliberat
Ha entrat quan només quedaven 10 minuts de joc i només tres minuts després ha afusellat el porter local amb la seva cama esquerra després de fer una bona finta. Alliberat després d'un inici de temporada dur, ha celebrat el gol entre llàgrimes.