Reial Madrid-Manchester City de la Champions League: resultat, resum i gols

R. Madrid 3
-
M. City 1
CRÒNICA

La fe del Reial Madrid també tomba el City de Guardiola i jugarà la final de la Champions (3-1)

La història interminable. El Reial Madrid, una vegada més, ha firmat una remuntada miraculosa per eliminar el Manchester City de Pep Guardiola (3-1) i jugarà la final de la Champions de París. Rodrygo, amb dos gols als minuts finals del temps reglamentari, ha enviat el partit a la pròrroga i Benzema, de penal, ha culminat el miracle per deixar en res el gol de Mahrez.

Real Madrid celebracion EFE
120+3'

FINAL! El Reial Madrid elimina el Manchester City de Pep Guardiola i jugarà la final de la Champions League (3-1)

120'

3 minuts d'afegit.

117'

El Reial Madrid ja se sent finalista de la Champions.

115'

🔄 Doble canvi al Reial Madrid: marxen Militao i Vinícius, i entren Vallejo i Lucas Vázquez.

115'

El Reial Madrid ha aconseguit que no s'estigui jugant res a la segona part de la pròrroga.