Valladolid-Barça: resum, resultat i gols

-
BARÇA 1
21:32

CONTRACRÒNICA | Luis Suárez: la vaca sagrada

El gol és l'element diferencial del món del futbol: cal marcar-ne i no encaixar-ne, la regla és senzilla i universal. Així doncs, sembla evident que disposar d'un golejador fiable i regular -el tercer en el rànquing de la història del club, per ser concrets- hauria de ser un gran avantatge. El problema, en el cas del Barça, és que potser no ho és. [Llegeix la contracrònica sobre Luis Suárez]

luis suarez arturo vidal celta barca EFE

Luis Suárez celebrant un gol.

21:29

CRÒNICA | Un Barça de mínims compleix a Valladolid i encara espera el miracle (0-1)

Tres punts més per al Barça però guanyant per la mínima a Valladolid (0-1). Sense convèncer, el gol d'Arturo Vidal ha estat suficient per seguir esperant un miracle per optar a lluitar pel títol de la Lliga Santander. [Llegeix la crònica del Valladolid-Barça]

gol arturo vidal valladolid barca EFE

El Barça celebrant el gol d'Arturo Vidal.

90+5'

🔴 Finaaaaaal del partit! El Barça s'emporta la victòria a Valladolid (0-1)

90+2'

Ter Stegen torna a salvar el Barça! Sandro, l'ex jugador del Barça, ha xutat des de l'interior de l'àrea i l'alemany, com si fos un porter d'handbol, ha tret una mà miraculosa per aturar-la. Pateix el Barça.

90'

Quatre minuts d'afegit. El Valladolid busca l'empat.

89'

Intentaven combinar Messi i Suárez fent parets a la vora de l'àrea, però l'acció s'ha quedat en no res.

84'

L'equip val·lisoletà s'està nodrint de centrades que, per sort pel Barça, ningú està rematant bé. Els atacs del Barça han passat a la història i els últims minuts del partit s'estan basant en defensar.

82'

El Valladolid reclama unes mans de Firpo dins l'àrea, però Mateu Lahoz no assenyala res i deixa que segueixi el joc.

80'

🔄 Se'n va Óscar Plano i entra Waldo. Mou fitxa l'exentrenador de l'Espanyol.

79'

Piqué porta dos minuts parlant amb l'àrbitre durant la pausa d'hidratació. Està reclamant un penal perquè quan ha rematat amb el cap, l'han agafat de la samarreta i ha acabat al terra.

79'

🔶 Groga per a Jordi Alba, per protestar a Mateu Lahoz.

77'

💦 Pausa d'hidratació

74'

🔄 Nou canvi del Barça: marxa Busquets i entra Junior Firpo. Setién aposta per defensar, vist com va el partit.

72'

Luis Suárez ha caigut dins l'àrea però no ha estat suficient com perquè Mateu Lahoz xiuli penal.

70'

El Valladolid està arribant amb molta facilitat al camp blaugrana. El Barça haurà de vigilar i consolidar la defensa si no vol que l'empat pugi al marcador.

67'

Ho torna a provar Ünal! Tal com havia fet uns minuts abans, ha rematat de cap però Ter Stegen no ha tingut problemes a l'hora d'aturar-la.

65'

🔶 Groga per a Kike Pérez. Per llançar al terra a Sergi Roberto i aturar un contraatac.

63'

Messiiiiiiiiii! L'argentí ho ha provat des de falta directa que ha obligat l'estirada de Masip.

61'

❗ Ter Stegen salva el Barça! La centrada d'una falta acaba amb el remat de cap d'Ünal, que obliga al porter alemany a estirar-se per salvar el seu equip.