Celta-Barça, en directe: resultat, resum i gols

-
Barça 3
23:36

CONTRACRÒNICA | Més conclusions de l’era Koeman: Griezmann és la peça prescindible

Segon partit oficial de Ronald Koeman a la banqueta del Barça, segona victòria del conjunt culer. Aquest cop els blaugrana s'han hagut de rebel·lar contra els elements per tal d'endur-se els tres punts de Vigo, on el bon plantejament dels locals, sumat a les condicions climatològiques i a una decisió més que controvertida de Del Cerro Grande, han convertit el duel en una prova de nivell. I l'equip, tal com va passar davant del Vila-real, l'ha superat amb nota.

barça griezmann celta @FCB

23:34

CRÓNICA | El Barça d'Ansu i Messi es rebel·la a Balaídos (0-3)

Victòria contra totes les adversitats. Ni el fort vent, ni la pluja, ni jugant amb un jugador menys, ni el mateix Celta de Vigo han pogut esfondrar un resistent però no  brillant Barça que s'ha alçat a Balaídos. Les genialitats d'Ansu Fati i Leo Messi han decantat un partit intens i revoltat (0-3).

messi ansu barça efe

95'

Finaaaaaal del partit! El Barça guanya a Balaídos cinc anys després.

90+4'

GOOOOOOOOOOOL DE SERGI ROBERTO! (0-3)

Jugada de Leo Messi a la banda dreta de l'àrea del Celta, la pilota acaba a l'altra banda del camp i Sergi Roberto afusella Iván Villar per signar el 0-3 que tanca el partit.

BARÇA Gol GIF 2019

90'

Cinc minuts d'afegit. Arribarem fins el 95.

87'

🔶 Groga per a Busquets per una falta per darrere a Aspas.

83'

🔶  Ufff. Quin cop s'acaben d'emportar Villar i Jordi Alba. El lateral es llença per tocar la pilota i acaba xocant amb el porter. Groga per Alba per perillositat.

82'

El ritme del partit baixa i molt. Faltes i més faltes que aturen la continuïtat del joc.

79'

Ho prova Nolito amb un xut amb rosca que se'n va per poc.

76'

🔶 Groga per a Murillo per una falta per darrere a Messi.

75'

🔄 Canvi al Celta: marxa Tapia i entra Fran Beltrán.

74'

❗❗ AL TRAVESSER! Baeza! Jugada ofensiva del Celta, amb el Barça patint i tancat dins l'àrea, i està a punt de fer el gol. El pal i Sergi Roberto han evitat el gol.

72'

🔄 Doble canvi al Barça: marxen Coutinho i Ansu; i entren Pedri i Trincao.

69'

🔶 Groga per a Tapia per una falta clara a Coutinho.

66'

Piqué pot seguir.

62'

Piqué es fa molt mal! Centrada de Messi al cor de l'àrea i el central va amb tot a rematar però es dona un cop al peu amb el pal. Entren els serveis mèdics.

61'

I ara nova jugada dels blaugrana. Passada excel·lent de Messi cap a Coutinho i el xut del brasiler l'atura Villar.

59'

❌ Gol anul·lat a Messi! L'argentí ha aprofitat el refús del pal per marcar, però estava en fora de joc.

55'

Nova jugada del Barça. Ansu Fati cedeix la pilota per a Messi i aquest xuta però la defensa gallega refusa a córner.

51'

⚽ GOOOOOOOOL DEL BARÇA! (0-2)

Jugada individual de Messi i segon gol del Barça. Ho fa fàcil. El gol finalment és d'Olaza en pròpia porteria.