Barça-Osasuna de la Lliga Santander: resum, resultat i gols

-
Osasuna 0
15:56

CRÒNICA | El Barça homenatja Maradona amb una exhibició contra l'Osasuna (4-0)

El Barça goleja l'Osasuna al Camp Nou en el dia que Leo Messi ha homenatjat Diego Armando Maradona (4-0). Braithwaite, Griezmann, Coutinho i el '10' blaugrana han decidit un partit per guanyar confiança a la Lliga Santander.

Barca celebracio gol Osasuna EFE

93'

🔴 No hi ha temps per més. Golejada del Barça contra l'Osasuna.

90'

⏱ Tres minuts d'afegit.

90'

Ho prova Trincao amb una espectacular assistència de Messi. Al portuguès li ha faltat més efecte a la pilota.

88'

La celebració de Messi

87'

Molt bon partit del Barça. Molt complet els de Koeman sobre el terreny de joc i decisius de cara a porteria.

83'

Nou intent de l'Osasuna de retallar diferències al marcador. Xut des de la frontal que atura Ter Stegen, molt segur.

79'

Ter Stegen! Providencial l'alemany per aturar el gol de l'Osasuna.

78'

Messi és a només 2 gols d'igualar Pelé com el màxim golejador de tots els temps amb un únic club. Història viva.

73'

⚽ GOOOOOOL DE MESSI! (4-0)

Golàs de Messi i dedicació a Maradona amb la Newell's i el '10' de Maradona.

BARÇA Gol GIF 2019

72'

❌⚽ NO ÉS GOL! Anul·lat pel VAR per un fora de joc previ (3-0)

70'

⚽ GOOOOOOOL DE DEMBÉLÉ! (4-0)

Messi entra dins l'àrea, Trincao assisteix i Dembélé defineix.

67'

🔄🚑 Canvi al Barça per lesió: marxa Lenglet i entra Aleñá.

65'

Lenglet es fa mal al turmell... És l'únic central disponible de Koeman.

63'

Partit plàcid del Barça que gaudeix d'un bon marge al marcador per provar novetats. Minuts per als suplents per demostrar la seva qualitat a Koeman.

61'

🔄 Canvis al Barça: marxen Braithwaite, Coutinho i Dest; entren Trincao, Dembélé i Junior Firpo.

54'

⚽ GOOOOOOOOOOOOL DEL BARÇA! GOL DE COUTINHO! (3-0)

Braithwaite no arriba a controlar la pilota, que queda morta a peus de Griezmann. El francès, generós, li dona el gol mastegat a Coutinho.

54'

Messiiiiii... Ho prova l'argentí des d'una falta amb bona ubicació, però la pilota surt per sobre de la porteria.

50'

El Barça avisa i ja busca el tercer. Els de Koeman no volen deixar viu el partit i el volen sentenciar quan abans millor.