Champions | Barça - Bayern de Munic: Resum, resultat i gols

Bayern 8
Champions | Barça -  Bayern de Munic: Resum, resultat i gols
22:56

CONTRACRÒNICA | Fi de cicle (i per fi tot explota)

Humiliació, rebaixament, ignomínia, deshonra, agemoliment. Si abans les paraules s'acabaven per definir les exhibicions del Barça, ara s'esgoten per intentar posar nom als escarnis que rep a Europa. Les pallisses de Roma i Liverpool només eren l'avantsala del que ha passat aquesta nit a Da Luz; un partit que es recordarà durant dècades i que només tindrà una lectura positiva si serveix perquè tot exploti. [No et perdis la contracrònica de la derrota del Barça]

messi da luz efe

Messi a l'Estadi da Luz

22:53

CRÒNICA | El Bayern de Munic certifica la mort d'un Barça que ja és història (2-8)

Eliminació. Humiliació. Final de cicle. S'acaba un equip històric. El que vulgueu. El Barça ha fet pena a Lisboa als quarts de final de la Champions League. El Bayern de Munic ha fet el que ha volgut amb un Barça que ha perdut el crèdit que li quedava (2-8). I acaba la temporada sense cap títol. [Llegeix la crònica de la humiliació del Barça]

messi barça bayern EFE

Messi, abatut davant el Bayern

22:49

🔴 Final del partit. Quin ridícul...

90'

Dos minuts d'afegit.

90

⚽ Segon gol de Coutinho... (2-8)

Un altre gol del brasiler. Se la passen des de la línia de fons i remata potent davant de la impotència de Ter Stegen.

Bayern de Munic Gol GIF 2019

85'

⚽ Gol de Coutinho (2-7)

La recull el brasiler dins l'àrea i la xuta suaument entre mig de les cames de dos jugadors blaugrana. L'humuliació no pot ser major.

82'

⚽ Gol de Lewandowski (2-6)

Jugada des de l'esquerra que acaba amb una centrada dirigida al cap del màxim artiller del Bayern. Lewandowski posa el sisè en el marcador, tot i que el VAR s'ha revisat el gol per un possible fora de joc, però no han vist res i concedeixen gol.

79'

Ansu Fati està sent l'única espurna de que encara queda alguna cosa bona en el Barça. Quina pena.

77'

Ho prova tímidament el Barça amb una acció que acaba amb un xut fluix de Leo Messi que atura Neuer.

75'

🔄 Doble canvi del Bayern: se'n van Gnabry i Boateng i entren Coutinho i Süle. El brasiler juga contra el seu exequip.

74'

Quasi marca Lewandowski el sisè. Des de dins de l'àrea se la preparar perfecta per xutar però Ter Stegen l'ha pogut refusar.

70'

🔄 Canvi en el Barça: marxa Busquets i entra Ansu Fati. Tindrà minuts el canterà.

22:25

Quina pena fa el Barça, quina pena. Un nou error en defensa de Semedo que gairebé acaba amb un gol del Bayern. Xut de Coman que allunya Alba.

67'

🔄 Canvi del Bayern: marxa Perisic i entra Coman.

66'

Es fa mal Davies per un cap amb cap amb Semedo.

63'

⚽ Gol de Kimmich (2-5)

Jugada espectacular de Davies des de la banda, que fa el que vol amb Semedo i aconsegueix córrer a la vora de la línia de fons fins a fer-li la passada de la mort a Kimmich, que ha rematat a plaer.

60'

🔶 Groga per a Jordi Alba per protestar.

57'

⚽ GOOOOOL DE LUIS SUÁREZ! (2-4)

Escurça distàncies el Barça gràcies a un gol de l'uruguaià. Jordi Alba se la deixa al 9 que, en la mitja lluna retalla al defensa bavarès i bateix perfectament Neuer.