El Barça perd la final de la Lliga contra el Baskonia

B.Aguilar, P.Cusí, A.Malla, H.Celma
Dimarts, 30 de juny de 2020
21:58

CRÒNICA | El Baskonia derrota el Barça en una final agònica (67-69)

El Baskonia ha derrotat el Barça en la gran final de la Lliga ACB (67-69). Els bascos guanyen la seva quarta Lliga de la seva història després d'un partit apassionant i uns minuts finals agònics. [El Barça perd la Lliga Endesa contra el Baskonia]

Barca Baskonia basquet EFE

21:53

🔴 FINAL DEL PARTIT | El Barça perd la Lliga contra el Baskonia

4Q - 0'00'' | Ho ha intentat el Barça en una última jugada però no ho han aconseguit. El Baskonia és el campió de la Lliga Endesa 2019/20.

Barça 67-69 Baskonia
21:47

❗ Oriola empata el partit!

4Q - 0'10'' | Oriola empata el partit des de la zona de tirs lliures.

Barça 67-67 Baskonia
21:45

Oriolaaaaa, falla

4Q - 0'54'' | Contracop del Barça i falla Oriola, però hi ha falta. Dos tirs lliures.

Barça 64-67 Baskonia
21:43

Triple de Polonara

4Q - 2'24'' | Ho ha intentat evitar Davies, però el triple de l'italià ha entrat perfectament. Guanya el Baskonia

21:41

Heurtel torna a donar confiança

4Q - 3'20'' | Després de molts atacs fallits entre els dos equips, Heurtel ha tornat a empatar el partit. El Barça se salva de moment.

Barça 64-64 Baskonia
21:39

Pateix molt el Barça

4Q - 4'30'' | Per dinàmiques, està més a prop de guanyar el Baskonia que el Barça...

Barça 62-64 Baskonia
21:37

❌ Mirotic, al carrer

4Q - 5'09'' | Moment clau: Mirotic comet la cinquena falta i no jugarà més. És el torn d'Oriola.

Barça 62-62 Baskonia
21:35

Safata d'Heurtel!

4Q - 5'49'' | Maaaare meva, qui vol un cambrer tenint les safates que fa Heurtel!

Barça 62-61 Baskonia
21:32

HIGGINS TAMBÉ 2+1!

4Q - 6'25'' | Grandiosa jugada del nord-americà. Anota el tir lliure. 14 punts.

Barça 60-58 Baskonia
21:31

Triple de Higgins

4Q - 7'04'' | Rèplica del Barça després d'un triple del Baskonia. Què emocionant està això!

Barça 57-58 Baskonia
21:30

HEURTEL 2+1!

4Q - 7'45'' | Per fi, primers punts del Barça a l'últim quart. El francès anota el tir lliure.

Barça 54-55 Baskonia
21:28

Triple de Janning

3Q - 8'57'' | Tres punts més pel Baskonia, que està fent patir el Barça de valent.

🔴 FINAL 3Q | El Barça pateix i tot es decidirà en l'últim quart

3Q - 0'00'' | Empat al marcador a falta de l'últim quart. Necessita concentració el Barça si vol ser campió.

21:20

Pesic torna a demanar temps mort

3Q - 1'32'' | El Barça està perdent masses pilotes, fet que dona vida al Baskonia.

21:18

Triiiiiiiiple Heurtel!

3Q - 2'12'' | Tres punts més en el compte anotador del base en aquest partit, que ja en porta 14. Màgic.

Barça 51-49 Baskonia
21:14

💣 Boooomba Heurtel!

3Q - 3'16'' | És entrar aquest home i que el Barça rutlli. Empat al marcador novament gràcies a una gran bomba d'Heurtel.

Barça 47-47 Baskonia