Malgrat que l'alcalde de Manacor Miquel Oliver (Més-Esquerra) s'ha limitat a denunciar públicament el tracte de favor que va rebre Rafa Nadal per construir la seva acadèmia al municipi amb l'anterior govern socialista, la deriva de la notícia ha acabat sent una crítica a la manca d'espanyolisme del batlle. Qui ha defensat el tenista balear, agafant-se únicament als sentiments de la bandera, és Inés Arrimadas i el seu partit Ciutadans. La líder política defineix Nadal de "gran ambaixador de Manacor, les Balears i de tota Espanya. Un exemple dins i fora de les pistes de tenis i un orgull nacional". Relaciona directament Nadal amb prestigi "de país a tot el món". 

Nadal ha lamentat el que considera que són falses acusacions de l'alcalde de Manacor perquè li resulta "ofensiu" ja que, segons ell, ha portat "el nom de Manacor per tot el món". En una carta, el tenista tan sols critica l'actitud de l'alcalde tot i que en cap cas subratlla que prendrà cap acció legal per injúries.

manacor alcalde

Recordem que des del consistori mallorquí van senyalar bàsicament un tracte de favor urbanístic per construir l'escola de tenis i de no estar al corrent dels pagaments de l'IBI fins fa poc. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat