Resultats Eleccions Cardiel de los Montes | Escrutini de les Municipals 2023

Segueix l'escrutini a Cardiel de los Montes (Toledo) en directe amb tots els resultats de les eleccions municipals 2023 a temps real, les votacions del 28-M i el pactòmetre al teu municipi

Diumenge, 28 de maig de 2023
Actualitzat fa 5 mesos
Resultats Eleccions Cardiel de los Montes | Escrutini de les Municipals 2023

Consulta minut a minut com avança l’escrutini en directe i tots els resultats de les eleccions municipals 2023 a Cardiel de los Montes (Toledo). Segueix a temps real com es va conformant l’hemicicle del teu ajuntament, quin candidat té més opcions per convertir-se en el proper alcalde o alcadessa de Cardiel de los Montes i quants regidors obté cada partit polític. També pots seguir l’última hora de l’evolució de les votacions i el nombre de vots de cadascuna de les formacions que s’han presentat a aquestes eleccions municipals i comparar-ho amb els resultats dels últims comicis. A més, a través de l’hemicicle, pots saber si algun dels partits aconsegueix la majoria absoluta. Des d’El Nacional.cat també t’oferim el pactòmetre de Cardiel de los Montes perquè puguis conèixer al llarg de la nit quins són els partits que, segons les darreres dades d’escrutini, poden sumar i formar govern si els resultats electorals fossin els definitius. Tots els gràfics i la informació que trobaràs a continuació s’actualitzen tan bon punt hi ha disponibles noves dades escrutades i actualització de resultats a Cardiel de los Montes. 

Amb l’escrutini al 100%, ja se sap com queden els resultats de les eleccions municipals 2023 a Cardiel de los Montes (Toledo). Fem un recompte de les votacions després d’una jornada electoral intensa aquest 28-M. A continuació trobaràs tots els gràfics per entendre com queda conformat l’hemicicle de Cardiel de los Montes per als pròxims quatre anys. Consulta quants regidors ha aconseguit cada força política, així com la distribució de vots per partits, comparant-ho amb els darrers comicis. També pots veure el recompte de vots, les abstencions i els vots en blanc. Per últim, és moment de comprovar a través del pactòmetre de Cardiel de los Montes quines forces sumarien majoria a l’ajuntament.