Resultats Eleccions Cabañas de Ebro | Escrutini de les Municipals 2023

Segueix l'escrutini a Cabañas de Ebro (Saragossa) en directe amb tots els resultats de les eleccions municipals 2023 a temps real, les votacions del 28-M i el pactòmetre al teu municipi

Diumenge, 28 de maig de 2023
Actualitzat fa 5 mesos
Resultats Eleccions Cabañas de Ebro | Escrutini de les Municipals 2023

Consulta minut a minut com avança l’escrutini en directe i tots els resultats de les eleccions municipals 2023 a Cabañas de Ebro (Saragossa). Segueix a temps real com es va conformant l’hemicicle del teu ajuntament, quin candidat té més opcions per convertir-se en el proper alcalde o alcadessa de Cabañas de Ebro i quants regidors obté cada partit polític. També pots seguir l’última hora de l’evolució de les votacions i el nombre de vots de cadascuna de les formacions que s’han presentat a aquestes eleccions municipals i comparar-ho amb els resultats dels últims comicis. A més, a través de l’hemicicle, pots saber si algun dels partits aconsegueix la majoria absoluta. Des d’El Nacional.cat també t’oferim el pactòmetre de Cabañas de Ebro perquè puguis conèixer al llarg de la nit quins són els partits que, segons les darreres dades d’escrutini, poden sumar i formar govern si els resultats electorals fossin els definitius. Tots els gràfics i la informació que trobaràs a continuació s’actualitzen tan bon punt hi ha disponibles noves dades escrutades i actualització de resultats a Cabañas de Ebro. 

Amb l’escrutini al 100%, ja se sap com queden els resultats de les eleccions municipals 2023 a Cabañas de Ebro (Saragossa). Fem un recompte de les votacions després d’una jornada electoral intensa aquest 28-M. A continuació trobaràs tots els gràfics per entendre com queda conformat l’hemicicle de Cabañas de Ebro per als pròxims quatre anys. Consulta quants regidors ha aconseguit cada força política, així com la distribució de vots per partits, comparant-ho amb els darrers comicis. També pots veure el recompte de vots, les abstencions i els vots en blanc. Per últim, és moment de comprovar a través del pactòmetre de Cabañas de Ebro quines forces sumarien majoria a l’ajuntament.