A punt per conèixer qui guanyarà les eleccions generals 2023 del 23-J? Són unes eleccions convocades de forma anticipada per Pedro Sánchez i fins a les 20 h hi ha temps per anar a votar als col·legis electorals d'arreu del país i votar el partit per al Congrés dels Diputats i escollir fins a tres membres per al Senat. Els resultats de les eleccions generals 2023 es començaran a conèixer a partir de les 21 h. Els col·legis electorals tanquen a les 20 h, però per l'hora menys a les Illes Canàries encara quedarà una hora per conèixer els primers resultats. Primer coneixerem els sondejos a peu d'urna. El recompte començarà pels sobres del Congrés dels Diputats i, després, se seguirà pel Senat. La nit electoral del 23 de juliol serà, doncs, llarga. Podràs saber els resultats de les eleccions generals 2023 per municipis i seguir l'escrutini en directe, a través d'aquesta pàgina i el nostre cercador. Des d'El Nacional t'oferim un cercador per trobar els resultats de les eleccions 2023 per municipis i consultar en tot moment les dades actualitzades, així com poder-les comparar amb les últimes eleccions generals.

🔴 Resultats Eleccions Generals 2023, DIRECTE | Possibles pactes: qui podrà governar?
 

🟡 Resultats Eleccions Generals 2023 a Catalunya, DIRECTE
 

🔍 CERCADOR | Resultats Eleccions Generals 2023 per comunitats
 

Cercador de resultats de les generals 2023 per municipis i segueix l'escrutini en directe

L'escrutini i els resultats per municipis de les eleccions 2023 en temps real es poden seguir a El Nacional.cat. Durant tota la nit electoral podràs anar consultant a través del cercador les dades actualitzades cada cop que hi hagi una nova actualització en el percentatge d'escrutini, amb totes les votacions de tots els partits a cada municipi. Has de tenir en compte, però, que els municipis, en aquest cas, no decideixen res, i que són les províncies o circumscripcions els qui envien els seus diputats a Madrid per conformar el Congrés dels Diputats. Cada partit ha fet les seves llistes per cadascuna de les províncies. Consultant qualsevol municipi a través del cercador, podràs fer el seguiment en directe de totes les xifres i vots i veure les actualitzacions, així com seguir l'escrutini a temps real. Qui guanyarà les eleccions generals al teu municipi? Qui seria president si fos pel que s'ha votat al teu poble o ciutat?

El cercador començarà a rebre dades a partir de les 21 h. També hi trobaràs el resum de les votacions, per conèixer el nombre de vots en blanc, vots nuls i abstencions que hi ha hagut al teu municipi, poble o ciutat. Aquestes dades també les podràs comparar amb les de les darreres eleccions generals 2020 i amb les xifres de les eleccions municipals d'aquest mateix any, perquè puguis tenir una perspectiva de l'evolució política en els darrers mesos.