Queden poques hores per votar a les eleccions generals 2023 del 23-J, unes eleccions convocades de forma anticipada per Pedro Sánchez. Fins a les 20 h hi ha temps per anar als col·legis electorals i emetre el teu vot. Els resultats de les eleccions generals 2023 es començaran a conèixer a partir de les 21 h, el moment en què els membres de les meses electorals obriran les urnes i començarà l'escrutini. En un primer moment es començarà pel recompte de vots del Congrés dels Diputats i, després, se seguirà pel Senat. La nit electoral del 23 de juliol, per això, es preveu llarga. Si vols saber els resultats de les eleccions generals 2023 per comunitats i seguir l'escrutini en directe, ho pots fer aquí. T'oferim un cercador per trobar els resultats de les eleccions 2023 per comunitats i consultar en tot moment les dades actualitzades, així com poder-les comparar amb les últimes eleccions generals.

🔴 Resultats Eleccions Generals 2023, DIRECTE | Possibles pactes: qui podrà governar?


🟡 Resultats Eleccions Generals 2023 a Catalunya, DIRECTE
 

🔍 CERCADOR | Resultats Eleccions Generals 2023 per municipis
 

Cerca els resultats de les generals 2023 per comunitats en temps real

Viu l'escrutini de les eleccions generals en directe amb El Nacional.cat. Durant tota la nit electoral podràs anar consultant a través del cercador les xifres de votacions per comunitats. Has de tenir en compte, però, que les comunitats no són la unitat de decisió d'aquestes eleccions. Què vol dir això? Doncs que cada partit ha confeccionat les seves llistes per cadascuna de les províncies d'arreu d'Espanya, el que es coneix com a circumscripcions. Consultant qualsevol comunitat a través del cercador, podràs fer el seguiment en directe de totes les dades i veure les actualitzacions cada cop que hi hagi un canvi en el percentatge d'escrutini. Quants diputats aconseguirà cada partit al Congrés? Qui guanyarà les eleccions generals 2023 a la teva comunitat? 

El cercador s'activarà a partir de les 21 h, tan bon punt comencin a haver-hi dades d'escrutini, cap a les 21 h. També hi trobaràs el resum de les votacions, per conèixer el nombre de vots en blanc, vots nuls i abstencions que hi ha hagut a la teva comunitat. Aquestes dades també les podràs comparar amb les de les darreres eleccions generals 2020 i amb les xifres de les eleccions municipals d'aquest mateix any, perquè puguis tenir una perspectiva de l'evolució política en els darrers mesos.

De quina comunitat vols saber els resultats de les eleccions?