El debat més esperat de les eleccions generals del 23 de juliol és el cara a cara entre el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, i el del PP, Alberto Nuñez Feijóo. Se celebrarà el proper dilluns 10 de juliol a les 22 hores de la nit. Aquest serà l'únic debat cara a cara entre Sánchez i Feijóo que es farà durant la campanya.
 

🔴 Debat Sánchez - Feijóo, DIRECTE | Cara a cara de les eleccions generals 2023

Els periodistes Ana Pastor i Vicente Vallés seran els encarregats de conduir el debat, titulat "Cara a Cara. El Debat". També seran els responsables de preguntar als candidats per les qüestions que més preocupen a la ciutadania. El debat tindrà una duració aproximada de 100 minuts.

On veure el cara a cara entre Sánchez i Feijóo?

El cara a cara entre els candidats del PSOE i del PP es podrà seguir, de manera exclusiva, a Antena 3 i la Sexta. També a través d'Onda Cero i de la plataforma online Atresplayer.  Antena 3 Internacional també l'emetrà.

📺 Ana Pastor i Vicente Vallés, els presentadors del cara a cara entre Sánchez i Feijóo a Atresmedia
 

🗳️ Candidats a les eleccions generals 2023: tota la llista

Ordre d'intervenció i com serà el cara a cara entre Sánchez i Feijóo

El cara a cara seguirà el model anglosaxó, que es basa en el document públic elaborat pel parlament britànic per a aquest tipus de cites electorals. S'estructurarà en quatre blocs i, en la part final, els candidats disposaran d'un minut d'or per demanar el vot. Escau esmentar que un sorteig ha determinat l'ordre d'arribada, d'intervenció als blocs i de tancament dels dos candidats. 

Concretament, els candidats estaran asseguts cara a cara en una taula de 2,5 metres de longitud. I els moderadors se situaran en un faristol conjunt exterior des del qual plantejaran les qüestions que introdueixin els blocs. I, respecte a l'ordre d'intervenció, Sánchez inaugurarà el primer i l'últim bloc i Feijóo encetarà el segon i el tercer. El presidenciable del PP també serà l'encarregat de cloure el cara a cara amb el seu minut d'or.  

Normes del cara a cara entre Sánchez i Feijóo

Finalment, pel que fa a les normes que els candidats hauran de seguir, escau recalcar que no podran utilitzar dispositius electrònics i només un membre del seu equip els podrà acompanyar a plató abans que comenci el debat i durant les dues pauses publicitàries previstes. I, per tal que la durada de les intervencions de cada candidat sigui equilibrada, es comptarà amb un equip d'oficials de taula de l'ACB que cronometrarà les intervencions de cadascú.