La companyia Singapore Airlines ha comunicat que dos dels cinc vols que cobreixen setmanalment la ruta entre Barcelona i Singapur ho faran sense escala tècnica a l'aeroport de Milà.

Aquesta decisió coincideix després que hagi passat una setmana des que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, demanés a la companyia asiàtica que estudiés la possibilitat de fer aquest vol directe i sense escala aprofitant la incorporació de l'aeronau Airbus A350-900, amb més autonomia de vol i més eficient energèticament. Els vols directes es posaran en marxa a partir del pròxim mes de juliol.

2 de 5

La companya asiàtica oferirà dos vols sense escala tècnica a Milà amb el nou A350-900 els divendres i dilluns entre Barcelona i Singapur i els dijous i diumenges entre Singapur i Barcelona. La resta de vols de la setmana continuaran operant amb l'escala tècnica a l'aeroport de Milà. Els vols amb aquesta escala seran els de dimecres, dijous i diumenges entre Barcelona i Singapur. 

La nova flota

El director general de Singapore Airlines per Espanya i Portugal, Deryk Liew, ha manifestat que amb la recent arribada de l'A350-900 a l'aeroport del Prat permet a la companyia millorar el servei i ''satisfer les necessitats dels clients'' de la companyia. 

La nova flota A350-900 que va arribar a Barcelona per primera vegada en aquesta ruta el 3 d'abril passat, té capacitat per 253 passatgers en tres classes: 42 seients en classe 'business', 24 en la nova classe 'Premium Economy' i 187 seient en 'turista'.