Les obres del complex turístic i de lleure tarragoní Hard Rocks Entertainment World començaran d'aquí a un any. Així ho ha anunciat el conseller de Territori, Josep Rull, que —en declaracions a TV3—ha defensat que el projecte. Per a Rull, el projecte suposa "una injecció de molts recursos, llocs de treball i oportunitats per a la gent del territori".

I és que Hard Rock preveu emprendre una inversió global de 2.000 milions d'euros, crear més d'11.500 llocs de treball directes i indirectes i generar un impacte econòmic a la regió de més de 1.300 milions d'euros: "Hard rock ha decidit que el seu centre d'operacions d'Europa sigui Catalunya". Per això, Rull ha afirmat que Hard Rock Entertainment World permetrà fer un "salt endavant" al Port de Tarragona en matèria de creuers, una activitat que ara s'està potenciant, i també a l'Aeroport de Reus.

Tarragona, port de creuers

"El Port de Tarragona pot disparar els creuers de forma considerable, i l'Aeroport de Reus pot canviar radicalment la seva fisonomia, augmentant la seva oferta de vols europeus i també d'altres continents", ha dit el conseller, que ha afegit que tot això també revertirà en altres activitats econòmiques més enllà del turisme, com la indústria. Ha recordat que Tarragona és la província catalana amb una taxa d'atur més alta: "Vigilarem perquè es prioritzi la contractació de gent de la zona", ha matisat.

El Hard Rock Entertainment World serà un dels macrocomplexos de lleure més grans d'Europa, consistent en una combinació d'hotels i àrees de convencions, amb entreteniment, restaurants i botigues: "El joc no és l'element nuclear. Hard rock posa més èmfasi en el turisme de negocis i familiar", ha explicat el conseller.