L'empresa nord-americana Printful, especialitzada en serveis d’impressió sota demanda, ha establert a Barcelona la seva seu per al sud d’Europa. La nova oficina, situada al districte [email protected], ja està operativa amb la previsió de crear una vintena de llocs de treball fins al 2020. Fundada al 2013, l’empresa treballa tant per a particulars que volen crear els seus propis dissenys de roba, accessoris o complements per la llar, com per a empresaris que volen comercialitzar els productes de les seves marques arreu del món.

Durant el seu primer any i mig, la companyia americana té previst invertir 1 milió d'euros a les noves oficines de Barcelona, que se centraran en el desenvolupament tècnic de la seva plataforma, així com en la comercialització de productes per al sud d'Europa.

Aquesta nova seu és la sisena de Printful, que té més de 600 treballadors a escala global i a les oficines centrals a los Ángeles, als Estats Units. L'empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres de la Generalitat, ACCIÓ. "Barcelona és un lloc ideal per a nosaltres", ha assegurat el CEO de Printful, Davis Siksnans. "Té la proximitat de diversos països cap a on ens volem expandir i també compta amb un escenari emprenedor i tecnològic en desenvolupament", ha continuat el CEO de Printful. En aquest sentit, Siksnans destaca que la capital catalana ofereix "un pol de talent, especialment en l’àmbit del desenvolupament de software".