El boom de la logística fa encara més atractiva la ciutat de Barcelona, que ja ha vist l'arribada de grans empreses d'aquest perfil, com el gegant Amazon. Ara és UPS, la multinacional nord-americana dedicada al trasllat de paquets, que ha triat Barcelona, concretament la Zona Franca, per instal·lar-hi el seu centre d'operacions per donar servei al sud d'Europa, i que donarà feina a més de 400 persones. 

Segons ha avançat TV3, des de la Zona Franca donarà servei a nuclis urbans, gràcies a la proximitat amb les instal·lacions d'Amazon tant a Barcelona com del Prat, i també amb les seves pròpies instal·lacions a l'aeroport. Aquesta inversió és la més important de l'any al sector logístic de Barcelona, i posa la cirereta a una primera meitat del 2018 de rècord. Així doncs, UPS deixarà les instal·lacions que actualment té a l'Hospitalet de Llobregat i llogarà el centre de la Zona Franca, de gairebé 60.000 metres quadrats, en el qual edificarà una nau moderna i robotitzada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat