Una nova multinacional tecnològica s'instal·larà amb 250 llocs de feina a Barcelona. La companyia nord-americana aposta per la Torre Glòries, coneguda com a Torre Agbar. 

La companyia ocuparà tres plantes amb opció a dues més, segons ha avançat TV3.

Oracle NetSuite és una empresa especialitzada en la tecnologia informàtica en núvol i desenvolupa aplicacions de pagament per gestió empresarial a la xarxa. Recentment, ha decidit moure les seves oficines a l'emblemàtica torre de la capital catalana que es perfila com un gran centre d'atracció d'empreses d'aquest tipus.

La companyia ha celebrat el trasllat de les seves oficines a Catalunya a les seves xarxes socials. 

La perspectiva és potenciar i ampliar el negoci, per aquest motiu està buscant nous treballadors amb un perfil molt tècnic com programadors i dissenyadors que desenvolupin solucions per millorar l'experiència de l'usuari web, segons ha informat la televisió pública catalana. 

L'arribada d'Oracle se suma a la de Facebook 

Oracle ja tenia presència a Barcelona des de l'any 2007, amb un centre de desenvolupament i innovació especialitzat en banca. D'aquesta manera, el 2014 la companyia californiana va impulsar un centre de Big Data amb CaixaBank per desenvolupar solucions tecnològiques.

barcelona ciutat 22@ poblenou agbar ACNLa Torre Glòries, coneguda com a Torre Agbar, a Barcelona / ACN

L'arribada de l'empresa tecnològica a la Torre Agbar se suma a la de Facebook al mateix edifici fa unes setmanes.