Mercadona ha lliurat aquest dijous un total de 27.300 unitats de llentia cuita, uns 15.500 quilograms, a Creu Roja Catalunya per ajudar les necessitats de col·lectius vulnerables davant de l'emergència sanitària del coronavirus.

Mercadona ha lliurat fins ara i des de que ca començar la crisi per la Covid-19 prop de 365.000 quilos d'aliments, tant secs com frescos, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya. 

Reforçar

El director de Relacions Externes de Mercadona en Girona i Barcelona Nord, Santi Mont, ha agraït el treball d'entitats socials com Creu Roja, mentre que el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, ha afirmat que gràcies a la donació de la companyia poden reforçar la distribució d'aliments, ja que el nombre de famílies que estan en risc d'exclusió social ha augmentat un 30% a causa de la pandèmia.

Des de l'inici de la crisi pel coronavirus, a mitjans de març, més de 6.000 voluntaris i tècnics de Creu Roja han distribuït 620.910 quilos d'aliments i han realitzat 60.014 lliuraments de productes de primera necessitat com ara medicaments, kits higiènics o roba a 154.042 persones en risc d'exclusió social ateses a més de 150 municipis catalans.