Grupo Restalia (100 Montaditos, The Good Burger, La Sureña, Panther i Pepe Taco) i NeWind Foods, primera marca de productes de proteïna vegetal d'elaboració a Espanya, han anunciat avui el seu acord per incorporar proteïna vegetal a la carta de 100 Montaditos, a fi d'ampliar l'oferta gastronòmica de l'ensenya i satisfer la demanda 'plant-based' dels seus consumidors. En concret, 100 Montaditos oferirà des d'avui pops vegans amb sabor a pollastre.

Des de fa ja més de dues dècades, Restalia sempre ha apostat per la innovació en la seva proposta gastronòmica, i ja el 2019 va ser la primera cadena de restauració organitzada espanyola en democratitzar el 'plant-based' i incorporar a la seva carta de TGB l'hamburguesa símil boví. 

"L'aposta per nous conceptes gastronòmics i sabors és un eix estratègic del nostre model de negoci. Per això, la innovació és present en tots els nivells i és un dels factors que consoliden la fidelitat dels nostres consumidors", va assenyalar Ana Martínez, directora corporativa de Restalia, i va afegir que "per a nosaltres, companyia 100% espanyola, és fonamental comptar amb proveïdors espanyols. Ara més que mai no hem de donar suport al nostre sector i a la nostra economia".

L'entrada de NeWind Foods al canal Horeca suposa l'arribada de la nova generació d'aliments 100 % proteïna vegetal que reprodueixen tota l'experiència, sabor i textura de la proteïna animal. Els pops vegans de símil pollastre estan elaborats a base de proteïna de blat, soja, pèsol i no contenen conservants ni colorants. El resultat és un producte molt cruixent, amb una cobertura daurada a base de farina de blat de moro i blat que portarà al consumidor a gaudir d'una experiència sensorial que podran gaudir partir de l'1 de juliol a tots els 100 Montaditos d'Espanya.

"Els pops vegans és un producte en el qual portem treballant més de dos anys en el departament I+D+i de la companyia, i estan dirigits a un públic molt ampli, tant a persones veganes com als que busquen introduir nous aliments en la seva dieta, buscant contribuir a l'equilibri del planeta," va afirmar Juan Lizariturry, Conseller de NeWind Foods.

L'aliança estratègica entre aquestes dues companyies suposa una fita que marca un abans i un després al sector de la restauració organitzada, en incorporar una alternativa a base de proteïna vegetal de qualitat orientada a tots els gustos des d'un punt de vista assequible.