Agbar trasllada la seu social a Madrid. La companyia d'aigües ha celebrat aquest dissabte un consell extraordinari i ha acordat el trasllat. L'empresa ha decidit traslladar "de forma temporal" la seu social de Barcelona a Madrid a causa de la situació política que viu Catalunya.

La decisió s'ha pres "amb la finalitat de preservar la seguretat jurídica dels inversionistes" i no suposa, "en cap cas", cap afectació al servei que les diferents operadores del grup presten a tot el territori català.

Agbar, que aquest any celebra el 150è aniversari, està participada al 100% per Suez Environnement España, empresa pertanyent al grup francès Suez.

De fet, la multinacional francesa ja va traslladar fa dos anys de Barcelona a Madrid el seu domicili fiscal a Espanya. La decisió de la companyia es va produir en ple procés sobiranista català, si bé l'empresa va subratllar llavors que aquest trasllat responia estrictament a qüestions "administratives i organitzatives".

L'empresa de gestió d'aigües segueix així el camí d'altres empreses i entitats bancàries catalanes com el Sabadell, CaixaBank Gas Natural

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat