Unes 400 empreses catalanes s'han reunit avui en un esdeveniment organitzat per ACCIÓ, l'agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa, amb l'objectiu d'impulsar l'expansió internacional de les empreses a Catalunya.

Durant aquesta 25 edició de la Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ, que comença avui i finalitza aquest divendres, les empreses podran assistir a seminaris temàtics i reunir-se amb més de 70 ponents i experts, entre ells, els directors de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d'ACCIÓ al món.

Amb aquestes sessions, les empreses assistents podran conèixer en quins mercats es troben actualment les oportunitats de negoci, rebre assessorament per portar a terme un projecte a l'exterior, trobar socis i analitzar vies de finançament per a processos d'internacionalització, segons un comunicat de la Generalitat.

Aquest any els actes programats posaran èmfasi en el comerç a internet, la logística, el finançament i la internacionalització de serveis, així com als mercats de la Xina, Amèrica Llatina, Àfrica i la Unió Europea.

Aquesta edició de l'esdeveniment coincideix amb un any en el qual les exportacions catalanes "registren els seus màxims històrics", segons el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, ja que el 2017 les exportacions catalanes han arribat als 70.800 milions d'euros, un 8,7% més que el 2016.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat