I'm singin' in the rain, just singin' in the rain... No és que vulguem cridar al mal temps, però una de les comèdies musicals més espectaculars de tots els temps aterra en el Teatre Tívoli de Barcelona aquest setembre per posar-ho tot potes enlaire i fer-nos gaudir com criatures. Per descomptat, ens referim a Cantando bajo la lluvia, una aposta que firmen Àngel Llàcer i Manu Guix en la que prioritzen una estètica luxosa i detallista. Números de balls increïbles, optimisme i sensibilitat seran damunt de l'escenari, en una comèdia musical que reuneix les ganes de viure, de veure coses boniques i de gaudir del plaer, una cosa molt necessària després de la fatiga pandèmica de l'últim any i mig.

Cantant sota la pluja

Un referent dels anys 50

En una de les seves entrevistes, Àngel Llàcer assegura que Cantando bajo la lluvia és un musical que li agradarà a tothom qui tingui ganes de passar-ho bé; des de famílies a grups d'amics o parelles. I no és per a menys: considerada una de les millors pel·lícules musicals de tots els temps, l'espectacle narra una història d'amor ambientada en la irrupció del cinema sonor a Hollywood, que mostra tota l'elegància formal i estètica característica dels anys 20.

Algunes cançons s'interpretaran en versió original

La història es complementa amb l'excel·lent i divertit guió, que narra de forma irònica la pròpia història del món del cinema mostrant a l'espectador algunes de les problemàtiques que es van trobar tant els actors, productors i directors a l'hora d'utilitzar les noves tècniques. Una història plena de referències i picades d'ullet cinèfiles que es va convertir en un clàssic referent dels anys 50 i que té com a himne la famosa cançó Singin' in the rain, mundialment coneguda gairebé sense excepció.

Per la seva part, Manu Guix considera que aquesta és una comèdia musical: "Perfecta i imprescindible per a tots els fans de l'edat d'or dels musicals". Make em' laugh, Good Morning, All i do is dream of you... aquests i moltíssims més grans èxits ressonaran aquest setembre a Cantando bajo la lluvia, el musical. Una de les coses que cal destacar és que algunes cançons del xou s'interpretaran en versió original per guardar la seva essència. No obstant això, també hi haurà adaptacions de les mateixes, dirigides per Guix, qui ha assegurat que els espectadors quedaran submergits des del minut u per les inimitables cançons de Nacio Herb Brown i Arthur Freed.

El repartiment del musical Cantando bajo la lluvia compta amb Iván Labanda, Diana Roig, Ricky Mata, Mireia Portas i més de 30 actors i ballarins que, juntament amb les cançons icòniques del musical, les coreografies espectaculars i un esplèndid vestuari, ompliran el Teatre Tívoli d'elegància, glamur i felicitat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat