Últim cap de setmana de juliol. Un mes on fins ara no havíem tingut grans novetats de sèries, però sembla que les plataformes estaven esperant fins al final, perquè avui arriben estrenes molt potents tant a Netflix com a HBO Max i Amazon Prime. Tenim la nova ficció espanyola sobre la indústria de la música, la successora de Stranger Things amb viatges temporals, la nova versió de Pequeñas Mentirosas i la comèdia que protagonitza Neil Patrick Harris com les grans opcions per començar a veure aquest 30 i 31 de juliol.

1
Fanático
Netflix
Quines sèries s'estrenen l'últim cap de setmana de juliol?

En el primer concert d’una gira mundial, la major estrella musical d’Espanya es treu la vida davant dels seus fans. Protagonitzada per Lorenzo Ferro i cridada a ser la nova Élite, Fanático és la nova sèrie espanyola parteix d’aquesta impactant premissa per seguir la vida d’un jove repartidor de menjar que, davant la mort del seu ídol, veu una oportunitat d’escapar de la seva monòtona vida adoptant la identitat del cantant. La indústria musical li seguirà el joc per tal de no perdre tot el que havien aconseguit amb l’estrella, i ell viurà una vida completament falsa, plena de música, espectacle i superficialitat.

2
Paper Girls
Amazon Prime
Quines sèries s'estrenen l'últim cap de setmana de juliol?

L’aposta d’Amazon Prime per aquest estiu és aquesta sèrie juvenil de ciència-ficció basada en el còmic de Brian K. Vaughan i Cliff Chiang. La nit de Halloween de 1988, quatre repartidores de diaris adolescents es veuen atrapades en un foc creuat entre viatgers del temps en guerra. Transportades al futur i obligades a trobar-se amb les seves versions adultes, les noies hauran de buscar la manera de tornar al seu present mentre intenten superar les seves diferències. Aventures adolescents fantàstiques i nostàlgia dels vuitanta perfecta per omplir el buit que deixa Stranger Things.

3
Pequeñas mentirosas: pecado original
HBO Max
Quines sèries s'estrenen l'últim cap de setmana de juliol?

En una època on gairebé totes les sèries que han tingut èxit tenen seqüeles o preqüeles, o remakes o reboots, Pequeñas mentirosas no podia ser menys. Ambientada a quilòmetres de Rosewood, la sèrie presenta una nova generació de joves adolescents al poble de Milwood, una petita localitat on havien succeït uns tràgics esdeveniments que l’havien dut a la decadència. Ara, dues dècades després, les protagonistes són amenaçades per un desconegut que vol fer-les pagar no només pels seus pecats, sinó també pels que els seus pares van cometre en el passat i que han guardat en secret durant tants anys.

4
Desparejado
Netflix
Quines sèries s'estrenen l'últim cap de setmana de juliol?

Si heu vist Sexe a Nova York o Emily in Paris, sabreu quin tipus de ficció esperar amb aquesta nova comèdia de Darren Star, que en aquest cas treballa juntament amb Jeffrey Richman. Protagonitzada per Neil Patrick Harris, la sèrie ens presenta el Michael, un corredor de béns d’alta gamma amb una vida força ideal fins que, d’un dia per l’altre, és abandonat pel seu marit amb qui portaven 17 anys. Al llarg de vuit episodis, el Michael haurà de superar la pèrdua de qui pensava que era la seva ànima bessona i afrontar la complicada vida de solter gay cuarentón a la ciutat de Nova York.