Pocs retorns hi ha tan esperats al món de les sèries com el de Joc de Trons, la popular sèrie de l’HBO que adapta la saga literària creada per George R.R. Martin i que el pròxim 16 de juliol estrenarà la setena temporada.

Fins al moment es coneixen pocs detalls de la trama ja que l'hermetisme és el principal aliat dels creadors, actors i responsables de la sèrie. De fet, el tràiler, publicat fa unes setmanes, només revela la gran batalla pel Tro de Ferro que ha de tenir lloc. Els candidats a ocupar-lo, Cersei Lannister, Jon Snow i Daenerys Targaryen. Sense oblidar però l'altra gran batalla que ha de tenir lloc a la sèrie contra els white walkers, els caminants blancs que habiten més enllà del Mur. 

D'aquest secretisme que engloba tot el que afecta l’univers de la sèrie n’ha parlat l'actriu Nathalie Emmanuel, que dóna vida a Missandei, la mà dreta de Daenerys a la sèrie. L’actriu ha revelat en una entrevista en un mitjà anglès que la seguretat dels guions cada cop és més elevada per tal d'evitar filtracions. “Ens van dir que no ens enviarien els guions si no teníem un sistema de seguretat al correu electrònic amb una verificació de dues passes”, ha explicat. 

Emmanuel ha afegit que no els hi permeten imprimir els guions i que totes les notes que puguin agafar durant els assajos les han de retornar abans de marxar.  “Totes les notes que prenem les hem de firmar i retornar-les abans de sortir, sinó et persegueixen”, ha revelat l’actriu.

Unes precaucions, potser exagerades, que l'HBO ha decidit prendre després que la sèrie sobrepassi l’univers escrit per George RR Martin en els seus llibre i evitar així possibles filtracions