"Barcelona, bona nit", així ha començat el segon i darrer concert de Rosalía al Palau Sant Jordi. La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha reiterat el seu agraïment a Catalunya: "Em sento tan feliç d'estar aquesta nit amb vosaltres, a la meva ciutat, gràcies per estar aquí i per compartir això amb nosaltres". La resta ha estat un xou de música, ball i espectacle amb el que s'ha tornat a guanyar el públic.

Desenes de joves esperaven aquesta tarda a les portes del recinte abans del segon concert, i uns quants repetien i tornaven després d'haver gaudit de la jornada de dissabte. Alguns fins i tot s'han deixat veure, amb tatuatge inclòs de la cantant al seu cos, després d'esperar allà des de dijous passat per ser els primers en entrar al Sant Jordi. "No és la primera vegada que la veig, però sé que no defraudarà ningú. Quan ahir va cantar 'Milionària' i la sentíem des d'aquí fora, semblava que el Sant Jordi s'enfonsava", diu en David, un fan emocionat al recordar la interpretació de l'únic tema en català del repertori.

foto 3582849
L'ordre ha imperat a les cues habilitades davant de les tanques que donen a l'esplanada del Sant Jordi, on els 150 fans que esperaven al migdia l'obertura de portes, la majoria noies en la vintena, mataven el temps jugant a cartes, mirant les xarxes socials als seus mòbils, i cantant... Rosalía.