El xef Romain Fornell ens trasllada avui fins al conegut restaurant Casa Leopoldo. Des d'aquí coneixerem de primera mà com fer les clàssiques torradetes de Santa Teresa, també conegudes com a torrijas. Gràcies als pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga, descobrirem els secrets i passos necessaris per elaborar aquestes antigues i delicioses postres.

TORRADETES DE SANTA TERESA-ROBERTO LAZARO-01
EDDI ARTEAGA-ROMAIN FORNELL-ROCÍO PAREJO-ROBERTO LAZARO-01D'esquerra a dreta de la imatge: Aaron Castillo (director Casa Leopoldo), Eddi Arteaga (pastisser), Romain Fornell (xef Caelis) i Rocío Parejo (pastissera).

Ingredients per a les torradetes de Santa Teresa (per a 8 persones):

  • Pa de motlle
  • 70 g crema anglesa
  • 170 g llet tèbia
  • 30 g Baileys
  • Canyella en pols
  • Branca de canyella
  • 800 g de llet 
  • 200 g de nata
  • 6 rovells d'ou
  • 150 g de sucre
  • Pell de taronja
  • Pell de llimona

TORRADETES DE SANTA TERESA-ROBERTO LAZARO-02