Estàs apostant o fent una quiniela dels Goya 2023 amb els teus amics per veure qui guanyarà el premi a la millor pel·lícula? I a la millor actriu? I actor? Ara podeu participar en la nostra porra dels Goya 2023, on podreu triar qui guanyarà en cadascuna de les categories més importants i veure quins són els resultats més votats.

🔴 Premis Goya 2023, DIRECTE | Última hora de la gala del cine
 

🟠 Gala dels Premis ⁠Goya 2023: data, nominats, presentadors i tots els detalls
 

Arriba la quiniela dels Goya 2023 a ElNacional.cat: qui seran els guanyadors?

El compte enrere ha començat, la 37a edició dels Premis Goya tindrà lloc dissabte 11 de febrer a les 22 h de la nit i es podrà seguir en directe al web d'ElNacional.cat. Per primera vegada se celebrarà a terres andaluses. Enguany, la gala dels Goya 2023 tindrà lloc a Sevilla, concretament, al Palau de Congressos i Exposicions (FIBES). En una gala dels Goya 2023 amb gran presència catalana, qui guanyarà? Arribarà Alcarràs a ser millor pel·lícula de l'Estat després dels Premis Gaudí? T'ho expliquem tot sobre la quiniela dels Goya 2023 a ElNacional.cat!

A continuació, trobareu les quatre categories més importants. En cadascuna de les opcions apareixen els cinc nominats. Des d'ElNacional.cat us convidem a partir d'ara mateix que escolliu els vostres preferits com a guanyadors a millor pel·lícula, millor direcció, millor actriu i millor actor. Cada cop que feu la vostra elecció, veureu com van les enquestes realitzades per la nostra audiència. Des d'aquí, també us animem a compartir amb els vostres amics i familiars perquè hi participin. No perdeu ni un minut més i comenceu la quiniela dels Goya 2023

Quina serà la millor pel·lícula dels Goya 2023?

Entre les favorites hi ha As bestas (17 nominacions), Modelo 77 (16 nominacions) Alcarràs i Cinco lobitos (11 nominacions cadascuna), que competiran en la categoria de Millor Pel·lícula juntament amb La maternal, de Pilar Palomero.

Qui serà el millor director dels Goya 2023?

Carla Simón (Alcarràs), Rodrigo Sorogoyen (As bestas), Pilar Palomero (La maternal), Carlos Vermut (Mantícora) i Alberto Rodríguez (Modelo 77) són els nominats d'aquesta edició.

Qui serà la millor actriu dels Goya 2023?

Entre les actrius protagonistes nominades als Goya 2023 es troben Marina Foïs per As bestas; Laia Costa per Cinco lobitos; Anna Castillo per Girasoles silvestres; Bàrbara Lennie per Los renglones torcidos de Dios; i Vicky Luengo per Suro.

Qui serà el millor actor dels Goya 2023?

Entre els cinc candidats a alçar-se amb el Goya a millor actor protagonista 2023 hi ha Denis Ménochet per As Bestas; Luis Tosar per En los márgenes; Nacho Sánchez per Mantícora; Javier Gutiérrez i Miguel Herrán pels seus personatges a Modelo 77.

Gràcies per participar en la Quiniela dels Goya 2023. Des d'ElNacional.cat també ens hem animat a fer arribar a la nostra audiència un nou format de participació, aquest petit joc interactiu on cadascú de vosaltres podreu veure en temps real les opinions dels nostres lectors en les principals categories dels Premis Goya 2023 .