La pel·lícula 'La sociedad de la nieve' de J. A. Bayona ha estat finalment l'escollida per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques per representar Espanya en l'edició núm. 96 dels Oscars, que podrem gaudir diumenge 10 de març de 2024.

👉 'La sociedad de la nieve', del català J.A. Bayona, candidata d'Espanya als Oscars 2024
 

T'expliquem on podràs veure-la!

On veure 'La sociedad de la nieve', de J. A. Bayona

'La sociedad de la nieve' és l'esperada nova pel·lícula de J. A. Bayona, en la qual el director s'allunya de les seves últimes fantasies amb dinosaures i elfs per revisitar el terrible accident aeri de l'equip uruguaià de rugbi que, el 1972, va quedar atrapat i aïllat a les neus dels Andes, i en el qual els supervivents van haver de recórrer al canibalisme per sobreviure.

Aquesta gran història humana, que ja va tenir un gran film com va ser '¡Viven!' (1993), sota la direcció de Bayona arribarà revisitada a Netflix durant el mes d'octubre, tot i que encara no se sap la data exacta. Es diu que podria ser el 13 d'octubre, en ser l'aniversari de l'accident. Tocarà esperar una mica, per tant. Encara que tens altres opcions mentre arriba, amb les altres dues nominades per representar Espanya als Oscars el 2024, que finalment no han estat seleccionades.

On veure les altres dues pel·lícules candidates als Oscars

Pots començar amb '20.000 especies de abejas', que es va estrenar en cinemes el passat 21 d'abril, i ja acumula uns quants premis en festivals. Sense anar més lluny, el film d'Estíbaliz Urresola va ser candidat a l'Os d'Or al passat Festival de Berlín, i l'actriu Sofía Otero, que interpreta el paper principal, es va emportar l'Os de Plata a la Millor Interpretació Protagonista.

Avui pots veure aquesta pel·lícula a les següents plataformes digitals:

  • De lloguer a Filmin per 3,95 € i a Youtube per 4,95 €.
  • De lloguer per 4,99 € a Movistar +Prime Video, Apple TV i Google Play, on també pots comprar-la per 10,99 €.

'Cerrar los ojos' és l'esperada tornada de Víctor Erice després de més de quatre dècades des del seu últim llargmetratge de ficció ('El sur'). La pel·lícula es va presentar al Festival de Canes i va ser acollida com "una nova obra mestra per al cinema espanyol" pels crítics de Fotogramas, però per veure-la també tocarà esperar una miqueta, perquè s'estrenarà en cinemes el pròxim 29 de setembre.

Però ja està bé: així podem espaiar-les i gaudir-ne tranquil·lament fins que arribi a Netflix aquesta 'Sociedad de la nieve' que representarà Espanya als Oscars 2024.