No només llegeixen els adults, i per Sant Jordi 2024 també s'han de tenir en compte les preferències dels més petits de casa perquè comencin a impregnar-se de lletres i històries i puguin convertir-se en lectors potencials de cara al futur. Enguany la diada del 23 d'abril tornarà a ser una oportunitat perfecta per difondre l'amor pels llibres i les roses, amb una jornada més descentralitzada organitzada per la Cambra del Llibre i la polèmica oberta sobre el copagament de les parades. Per facilitar-te la feina, hem fet una recopilació de 5 recomanacions de llibres infantils que poden ser una bona opció per a començar a endinsar als menuts en la tradició de Sant Jordi. 

🟠 Signatures de llibres per Sant Jordi 2024: horaris i on signen els autors a Barcelona
 

🟠 Llibres Sant Jordi 2024: recomanacions i novetats literàries
 

Sant Jordi 2023 roses llibres autors ambient Barcelona / Foto: Carlos Baglietto
Foto: Carlos Baglietto

Llibres infantils per regalar als més petits per Sant Jordi 2024

  • Amb (con)sentiment (Estrella Polar) — Carmen Esteban i Júlia Quintana

Un conte per prevenir l’abús sexual infantil, escrit per una de les psicòlogues infantils més conegudes a les xarxes, i per a ensenyar als nostres infants que escoltar el seu cos és molt important. El protagonista és l'Enzo, un petit eriçó, que un dia no vol fer un petó i una abraçada a una amiga de la mare. En aquell moment haurà d'aprendre una de les paraules més importants per un mateix: el consentiment.

portada amb consentiment carmen esteban 202310051014
  • Un pacte monstruós (Combel) — Jaume Copons i Liliana Fortuny

L’Agus és l’amic de la Lídia i els monstres, amb qui ha viscut moltes aventures amb un Dr. Brot sempre a punt per fer-los la punyeta. I aquesta vegada han tingut un bon ensurt: han perdut el Llibre dels monstres! Els monstres n'han aconseguit una pàgina, però sense el volum sencer no poden tornar a casa. Una oportunitat perquè l'Agus i la Lídia puguin ajudar-los. 

9788411580809 04 g
  • Jo primer! (El Cep i la Nansa) — Míriam Tirado i Joan Turu

Torna el tàndem d’èxit Míriam Tirado i Joan Turu amb un nou conte sobre emocions i criança respectuosa adreçat a les famílies. Una història basada en la rivalitat i la gelosia entre els infants i la gestió per part dels adults del conflicte que se’n deriva a partir del cas d'en Lluc, que sempre vol ser el primer en tot. Un fet que suposa problemes tant per la seva germana bessona com pels companys de classe, i que a ell no el fa sentir bé.

9788419747266
  • Una de monstres (Animallibres) — Rocio Bonilla

L'autora de l'èxit internacional De quin color és un petó? ens sorprèn amb una història terroríficament divertida on les aparences enganyen. I és que qui diu que fer pastissos no és perillós? Mentre compren al mercat, les protagonistes del conte veuen que entre les parades s'hi amaga un secret monstruós que les deixa de pedra. Què serà?

9788419659637
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!