Joan Baez va mostrar de nou el seu suport als presos independentistes catalans en el concert que va oferir al Festival Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols, que arribava amb sold-out. A desgrat de la forta pluja que va caure per la tarda a l'Empordà, el concert finalment es va poder celebrar amb normalitat.

Baez va dedicar el "Més lluny" del Viatge a Itaca de Lluís Llach, interpretat en català, als presos polítics.

Joan Baez va convidatr Montse Castellà a l'escenari per cantar, juntes, una altra mítica cançó sobre els presos polítics: El preso número 9. Montse Castellà va pujar a l'escenari vestida de groc.

Per altra banda, com va fer anteriorment al concert del Festival Terramar de Sitges, va incloure al seu repertori, també, el No serem moguts, cantat en castellà però amb la tonada en català que va traduir Xesco Boix.

Mario Muñoz va pujar a l'escenari amb Joan Báez, també, per cantar la cançó Als teus ulls, que Peter Gabriel va cedir com a suport als presos polítics. 

A més a més, Baez va cantar algunes de les cançons mítiques del seu repertori, com una versió de La casa del sol naixent.

Ahir mateix Joan Baez va visitar Carme Forcadell a la presó per manifestar-li el seu suport, i el 4 de juliol va visitar el president Puigdemont, al seu exili belga, com a mostra de solidaritat.