El nom de Jeremy Allen White ha tornat a agafar tirada, i és que l'actor de Nova York podria estar negociant la seva participació com a protagonista en una pel·lícula sobre Bruce Springsteen, segons ha publicat la revista Variety. El film centraria el seu argument en la realització i enregistrament de l'àlbum Nebraska, de 1982. Segons aquest mitjà, Allen White és un dels actors que podria posar-se a la pell del cantant que compta amb més de 10 discos números u i més de 120 milions d'àlbums venuts a tot el món.

De moment, sembla que no s'ha tancat cap mena d'acord, i encara no hi ha res confirmat, però el director i actor nord-americà Scott Cooper sembla ser la persona darrere del projecte, que portaria per títol Deliver Me From Nowhere, casualment el nom homònim del llibre de Warren Zanes Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska—, que narra el procés creatiu que va realitzar el cantant de Nova Jersey per registrar el seu sisè àlbum d'estudi a principis dels anys 80. L'empresa audiovisual A24 també estaria en converses per participar al llargmetratge.

concert bruce springsteen Barcelona / acn
Foto: ACN

Bruce Springsteen va iniciar l'enregistrament d'aquest disc molts anys abans de conèixer l'èxit internacional gràcies al disc Born in the USA, però va decidir rescatar aquests enregistraments antics i donar-los forma per crear un dels seus treballs més personals i més ben valorats fins ara. En total, Springsteen té gairebé una trentena de discos publicats, i és un dels artistes més importants de la història de la música. L'any passat va signar dos concerts a l'Estadi Olímpic de Barcelona, fita que repetirà en una gira el juny d'aquest any, passant també per una cita doble a Madrid.

El bon moment d'Allen White

La possible notícia que Jeremy Allen White pugui convertir-se en Springsteen a la gran pantalla arriba en un moment molt dolç per a l'actor. En pocs anys, l'intèrpret conegut pel seu rol a la sèrie Shameless s'ha convertit en una de les figures més cotitzades de Hollywood. Després d'arrasar en la temporada de premis amb el seu impressionant paper a la sèrie The Bear (ha guanyat, entre d'altres, un Globus d'Or i un premi Emmy per aquest projecte, amb una tercera temporada confirmada), l'actual parella de la catalana Rosalía està obert a sumar nous projectes professionals que segueixin fent-lo créixer dins el món de la indústria. L'actor ja ha participat en més d'una desena de pel·lícules, l'última de les quals és El clan de hierro (The Iron Claw), basada en la vida del lluitador professional Kevin Von Erich i la seva família. Està dirigida per Sean Durkin i en el repartiment també hi ha Zac Efron, Harris Dickinson o Lily James.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!