El temps d'espera ja ha acabat: Rosalía i Rauw Alejandro publicaran el seu primer EP junts amb tots els ulls dels fans i de la crítica musical mundial posats en ells. És indiscutible que Rosalía i Rauw són una de les parelles de l'any: ella és una de les artistes més reconegudes de la indústria musical contemporània, guanyadora del Grammy Latino a l'àlbum de l'any, i ell és un dels referents llatins de més projecció internacional. Per això sorprenia que després de tres anys de relació els dos cantants tardessin tant a fer una col·laboració conjunta. La mateixa Rosalía ho va dir en una entrevista amb Ibai Llanos. "Jo crec que després de tres anys ja era hora", va matisar. El proper divendres 24 de març sortirà a la llum el seu primer projecte musical compost per 3 temes que porta per nom , en un simbolisme explícit que uneix les dues inicials dels noms dels protagonistes. Les noves cançons són Beso, Vampiros i Promesas i es preveu que es publiquin a les 00h.

rauw alejandro i rosalia 8b04

Així serà el nou àlbum de Rosalía i Rauw Alejandro

Es podria dir que Rauw i Rosalía són una parella nativa dels algoritmes de TikTok i Instagram. Sempre han mostrat parts de la seva relació a través de les xarxes socials d'una forma natural, una fórmula que els milions de seguidors que sumen ambdós a les plataformes s'hagin enganxat per complet a la seva història d'amor. Per això, quan van anunciar el llançament de tres temes junts, les xarxes van cremar. El passat 13 de març, la parella compartia en els seus respectius comptes la portada de l'àlbum, una imatge amb dues 'R' negres entrellaçades pintades sobre una tela vermella juntament amb el títol de les tres cançons. Al cap de pocs dies, van compartir a TikTok un vídeo en el qual, en actitud afectuosa, cantaven uns segons de Beso. Aquesta serà la primera melodia que comptarà amb videoclip propi i que també s'estrenarà el divendres 24 de març. De fet, Rosalía i Rauw van penjar dimarts passat 26 segons del contingut del vídeo.

Pel poc contingut compartit fins al moment, es veu que es tracta d'un clip senzill en el qual els cantants d'èxit mundial han fugit d'un disseny pompós per limitar-se a mostrar imatges del seu dia a dia convivint, enregistraments casolans a l'estil selfie o clips al backstage de concerts, de festa o de vacances. En aquest sentit, l'àlbum que han creat aspira a ser una radiografia sonora de la seva pròpia relació junts. "Sempre estem escoltant boleros, quan cuinem... El bolero és un gènere bastant romàntic" va dir Rauw, i van confirmar que un dels temes està inspirat en aquestes melodies. També van afirmar que un altre serà ideal per "perrear a les discoteques". Caldrà esperar el proper 24 de març per saber quin ritme té la seva nova música i com ressona tant en la crítica mundial com en les xarxes socials, camp on últimament es juga el partit més important per l'èxit.