En res arriba la celebració més destacada de Barcelona, ​​la Mercè 2023, i amb ella els espectacles pirotècnics de la festa major. Del 22 al 25 de setembre, la ciutat es llançarà de gent i esdeveniments de tota mena: concerts, castellers, gegants i, molt més! Un dels actes més esperats és el Piromusical de la Mercè, que com de costum tancarà les festes d'aquest any. Aquí tens tots els detalls que necessites per anar a veure els focs artificials de la Mercè 2023, el seu horari i on veure'ls!

🎉 On veure el Piromusical de la Mercè 2023: 5 miradors per a veure els focs artificials
 

📌 Supermercats oberts avui a Barcelona el 25 de setembre 2023: Horaris de Mercadona, Lidl, etc.
 

Horari i on veure del Piromusical de la Mercè 2023

En l'edició d'aquest any i amb el format tradicional, l'espectacle nocturn tindrà lloc dilluns 25 de setembre, l'últim dia de les celebracions, al voltant de les 22 h. Els assistents podran albirar els focs artificials llançats des de Montjuïc en un xou d'uns 25 minuts que combinarà la pirotècnia amb els efectes visuals i els llums de la Font Màgica. L'exhibició serà visible en directe des de l'avinguda Reina Maria Cristina en una funció dividida en cinc blocs musicals.

Tot el que cal saber dels focs artificials de la Mercè 2023

Com ja és costum, el tradicional espectacle de pirotècnia d'aquest any anirà a càrrec de la companyia catalana Igual. Aquest 2023 també comptarem amb una banda sonora molt especial, el Sónar serà l'encarregat de posar so a aquest musical tan esperat per a celebrar els seus 30 anys. 

Més focs artificials per la Mercè 2023

Tot i que el Piromusical és l'esdeveniment més gran, això no vol dir que sigui l'únic espectacle de focs artificials que hi haurà per la Mercè 2023. Concretament, podrem veure dos espectacles de foc més, i també un espectacle de drons, tots a la platja de l'Espigó del Gas. Aquí en tens la informació:

  • Divendres 22 de setembre a les 22 h: XXIV Festival Pirotècnic Internacional (Lituània).
  • Dissabte 23 de setembre a les 22 h: XXIV Festival Pirotècnic Internacional (Oman).
  • Diumenge 24 de setembre a les 22 h: Espectacle de Drons.