Celebra Sant Jordi 2024 amb originalitat! Innova en els teus missatges de Whatsapp amb GIFs que capturen l'esperit d'aquesta festivitat catalana tan especial. Digues-li adéu a les típiques imatges de roses i atreveix-te a sorprendre els teus éssers estimats d'una manera més creativa. Descobreix els millors GIFs de Sant Jordi 2024 amb llibres, roses i dracs. T'encantaran! 

🌹 Sant Jordi 2024: com serà la diada del 23 d'abril a Catalunya?
 

📚 Llibres Sant Jordi 2024: recomanacions i novetats editorials de l'any
 

GIFs de Sant Jordi 2024 per a la parella

Sant Jordi és, sens dubte, el Sant Valentí dels catalans. És la festivitat romàntica per excel·lència de casa nostra, així que quina millor manera de començar el dia que desitjant un bon Sant Jordi 2024 de manera afectuosa i amorosa a la teva parella, al teu crush o a un amic o amiga especial? I que millor que fer-ho amb una rosa vermella, símbol de l'amor durant les 24 hores que dura la diada? Ja sigui per fer broma, per riure una estona o per preveure una cita digital amb el cor a la mà, enviar un GIF de Sant Jordi amb roses vermelles i embafadores és una bona opció pels que es passaran la diada vomitant unicorns de colors.


 

El GIF perfecte pels amants dels llibres

Sant Jordi són les roses, però, evidentment, Sant Jordi també són els llibres. Res com un bon llibre per amenitzar i gaudir de la jornada. Per alguns, com més millors, i és que molta gent aprofitarà Sant Jordi de 2024 per comprar tots aquells llibres que no es compren durant l'any. Si coneixes a alguna persona així, li pots enviar un GIF de Sant Jordi d'aquest estil i seguir que li encantarà!


 

GIFs de Sant Jordi 2024 per les que volen ser Santa Jordina

Durant els últims anys, i per fi, s'han fet relectures sobre el paper de la princesa que espera a ser salvada pel famós cavaller de les urpes del feréstec drac. Ara no només hi ha Sant Jordi, sinó que també hi ha Santa Jordina, que és la valenta que li planta cara a la bèstia, i moltes altres adaptacions que tenen un denominador comú: empoderar la princesa (la dona) i rebelar-se contra un sistema sexista que continua mantenint que el rol de la dona és ser fràgil, passiu i cagueta. I no. Proutes princeses porugues en les nostres llegendes. 

GIFs de Sant Jordi 2024 pels que no es llegeixen ni les instruccions

I tampoc seria just que aquells que no gaudeixen de la lectura es quedin sense GIF de Sant Jordi 2024 personalitzat. Hi ha molta gent que comença a suar quan obre un llibre perquè pateix més que si hagués de pujar la muntanya Montserrat de genolls. També és cert que molta gent no ha trobat el que li agrada llegir, ofuscada per aquelles lectures obligatòries que tots hem hagut de suportar a la Primària i l'ESO, tot i que potser i amb una mica de sort aquestes persones canviaran de parer aquest any. Bé, de fet, a totes elles potser millor que no els hi envieu aquest GIF, no sigui que s'ofenguin i es facin enrere en la seva voluntat de sumar-se al món de la lectura. 
 


Els GIFs de Sant Jordi 2024 que els teus avis adoren

I no podíem acabar aquesta llista de GIFs de Sant Jordi 2024 sense aquell que us enviarà la vostra mare, el vostre pare o la vostra iaia per desitjar un feliç Sant Jordi. Parlem d'aquells GIFs antiquats, amb figures que no enganxen, ossos de peluix, frases cursis a l'estil Mr. Wonderful i molt poca creativitat. Però tot i no ser els GIFs més originals, ens els envien persones que estimem i, per això, només ens queda respondre amb un piló d'emoticones de cors o stickers adorables per agrair-los l'esforç d'intentar superar l'enorme bretxa digital que ens separa. Un brindis de moscatell per ells.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!