Sandman, la nova sèrie de Netflix sobre el rei dels somnis basada en els còmics de Neil Gaiman, és la principal novetat d'aquest divendres per començar a veure aquest cap de setmana. Però no és l’única, perquè HBO Max també ens porta la tercera temporada de la sèrie de Martin Freeman sobre la paternitat, Bendita paciencia, i una nova entrega de l’animació per adults Tuca & Bertie. Finalment, també tenim l’estrena d’Hermanos robots supergigantes per entretenir els nens i nenes aquests dies d’estiu.

 

1
Sandman
Netflix
Les estrenes de sèries que no pots perdre't aquest cap de setmana

L’adaptació de les novel·les gràfiques de Neil Gaiman per DC Comics sobre el rei dels somnis ja és a Netflix. Una complexa sèrie que ens endinsarà en el món dels mites, les llegendes i la fantasia fosca per seguir un Morfeu que, interpretat per Tom Sturridge, haurà d’intentar reparar els errors comesos al llarg de la seva inconcebible llarga existència com a responsable de les fantasies i les pors. El protagonista, conegut també com el Somni dels Eterns, s’embarcarà així en un viatge per diferents mons i línies temporals per recuperar el seu poder després d’un segle empresonat.

2
Bendita paciencia T3
HBO Max
Les estrenes de sèries que no pots perdre't aquest cap de setmana

Martin Freeman reprèn el paper de pare de família en aquesta comèdia sobre la paternitat que va crear a partir de les seves experiències personals per tal de mostrar les paradoxes de voler morir pels teus fills i, a la vegada, també voler matar-los. Acompanyat de Daisy Haggard en el rol de la mare, el repte en els deu capítols d’aquesta nova temporada serà aprendre a gestionar l’arribada del fill gran a l’adolescència, quan els crits ja no serveixen per solucionar els problemes. I encara menys quan aquest fill té evidents problemes per controlar la seva ira.

3
Tuca & Bertie T3
HBO Max
Les estrenes de sèries que no pots perdre't aquest cap de setmana

Originàriament, aquesta animació per adults va ser un projecte de Netflix, però el va abandonar després de la primera temporada. Adult Swim, la cadena darrere de Rick i Morty, s’hi va interessar per la seva perspectiva feminista i va seguir produint temporades, amb la tercera arribant avui a HBO Max, on seguirem veient la vida d’aquests dos ocells que viuen en el mateix edifici: la despreocupada Tuca i la insegura Bertie. En aquesta tercera entrega, la Tuca trobarà una nova parella que pot fer trontollar l’amistat amb la Bertie, però acabaran unint-se per tirar endavant com ho fan sempre.

4
Hermanos robots supergigantes
Netflix
Les estrenes de sèries que no pots perdre't aquest cap de setmana

I seguim amb l’animació, però en aquest cas amb una proposta pels petits de la casa. Perquè les clàssiques sèries d’acció i entreteniment pur ja no s’emeten a la televisió, sinó que van directament a Netflix. En aquest cas, es tracta de dos germans robots, Shiny i Thunder, que, juntament amb la seva eixerida inventora, lluitaran contra monstres intergalàctics per defensar la Terra. Dirigida per Mark Andrews i escrita per Víctor Maldonado i Alfredo Torres, la ficció se centrarà en oferir grans dosis d’acció mentre mostra el pas a la vida adulta dels protagonistes.