La organització del Doctor Music Festival ha confirmat que finalment se celebrarà al circuit de Montmeló i no a Escalarre com estava inicialment previst.

En roda de premsa el fundador del festival, Neo Sala, ha lamentat la necessitat de consumar el trasllat ha causa dels impediments per celebrar-lo al Pallars, allà on es van fer les edicions precedents durant els anys noranta.

L’anunci posa punt final als rumors dels darrers dies, quan ja s’havia avançat la nova ubicació però havia estat desmentida per la mateixa organització. Tot plegat arriba després d’un informe desfavorable a la celebració del festival al Pallars de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que alertava del risc d’inundacions de la ubicació original.

Es manté el cartell

El Doctor Music Festival, també conegut com el festival de la vaca, se celebrarà del 12 al 14 de juliol, les mateixes dates en les quals estava previst, encara que passa de quatre a tres dies perquè "la primera jornada estava pensada per donar la benvinguda a la zona d'acampada del Pirineu i ara ja no té tant sentit", segons Sala.

El festival manté el cartell anunciat fins ara, amb bandes com The Strokes, The Smashing Pumpkins, Rosalía, The Sisters of Mercy, Primal Scream o The Chemical Brothers, entre molts d'altres.