El festival Tarraco Viva, que s'havia de celebrar entre el 18 i el 31 de maig, se celebrarà finalment la propera tardor. Així ho ha anunciat avui l'Ajuntament de Tarragona, que ha afirmat que tant organitzativament com administrativament no és viable mantenir les dates previstes.

La durada incerta del confinament pel coronavirus i la recuperació d’una certa normalitat ciutadana ha portat a prendre aquesta decisió i a ajornar la 22a edició d'un festival que enguany tenia com a temàtica principal Aliments, treball i societat a l’antiga RomaLes dates definitives, segons ha comunicat el consistori tarragoní, es confirmaran més endavant.

MRG Tarraco Viva

“L’objectiu de l’Ajuntament és que aquest any es continuï celebrant el festival, en la seva XXII edició, encara que degut a les greus circumstàncies actuals no sigui en les dates habituals”, ha afirmat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, que també ha remarcat que “es vol agrair la comprensió i col·laboració del públic i de tots als agents implicats en l'organització del festival”.

A partir d'aquest moment, i amb el suport de tothom, l'Ajuntament ha assegurat que ja s'està començant a treballar per trobar les dates més adients i adaptar la programació al nou període, amb l'objectiu compartit de fer possible a la tardor una nova edició del festival. Està previst que es pugui dur a terme en el marc de la celebració dels vint anys de la declaració del conjunt arqueològic de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat