L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha posat en marxa La Guia Gastronòmica del Desconfinament, una iniciativa que pretén col.laborar amb el sector de la restauració en aquests moments tant difícils a causa de la crisi del coronavirus.

Segons diuen, aquesta iniciativa ha estat impulsada "d’acord amb la nostra missió principal de recolzament a la gastronomia i la cuina del nostre país".

"La Guia Gastronòmica del Desconfinament serà una compilació de les diferents ofertes gastronòmiques i serveis de restauració disponibles arreu de Catalunya", han assegurat des de l'Acadèmia.

El proper dilluns 4 de maig tots els xefs, restauradors i professionals de l’hostaleria que ho desitgin, podran omplir el formulari creat específicament per l’ocasió detallant els diferents serveis que ofereixen durant les diferents fases del desconfinament.

"L’Acadèmia té la missió de promoure, divulgar i protegir la cuina i les activitats gastronòmiques de les diferents comarques de Catalunya. En aquests moments, tan difícils per a tothom, volem col·laborar amb el sector divulgant la disponibilitat dels serveis i establiments, arreu de Catalunya en les diferents fases de desconfinament", ha explicat Carles Vilarrubí, president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

La guia serà oberta a tothom gratuïtament i estarà disponible a l’espai web de l’Acadèmia a partir del dilluns 4 de maig i s’actualitzarà diàriament amb la informació que els diferents restaurants, xefs i professionals del sector facin arribar mitjançant el formulari.